banner488

Çine Belediye Başkanı Dinçer Taburcu Oldu

Çine Belediye Başkanı Dinçer Taburcu Oldu
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 17 Şubat'ta yapılan karaciğer naklinin ardından, yaklaşık 2,5 aydır devam eden tedavisinin bugün sonuna gelinerek taburcu edildi.

İnönü üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, gazetecilere tam donanımlı hastaneye sahip olduklarını belirterek, Dinçer’in sağlığına kavuşmasına duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dinçer, karaciğer rahatsızlığı nedeniyle hava ambulansıyla 10 Şubat'ta Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirildi. Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz'ın kontrolünde tedavisine başlanan Dinçer'e, 17 Şubat'ta yine Çine'de yaşayan bir vatandaşın donör olmasıyla nakil yapıldı. Karaciğer Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz da Başkan Dinçer’in ayakta covid geçirmesinden dolayı organlarında büyük bir hasar oluşturduğunu aktardı. Yapılan incelemelerin ardından zaman kaybetmeden nakil işlemini yaptıklarını ve bu uzun tedaviden sonra Enver Salih Dinçer’in tekrar eski sağlığına kavuştuğunu ve bayram sonrası yavaş yavaş tekrar görevine başlayabileceğini söyledi.

"Benim için ikinci bir hayat başlıyor”

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise “Benim için ikinci bir hayat başlıyor. Birinci doğumum 16 Ekim 1973, Çine. İkinci doğumum ise 17 Şubat, Malatya oldu. Burası benim ikinci evim oldu. Bol bol buraya gelip Malatya'yı gezeceğim. Hastalığım süresince dışarıya çıkamadım. Normalde göreve hemen başlamam lazım ama hocam bana 'Bayram önü hemen kalabalığa girme.' dedi. Eğer hocam uygun görürse bayramdan sonra tekrar yavaş yavaş görevime başlayacağım. Sağlık durumum gayet iyi, üniversitemizin rektörü sayın Prof. Dr. Ahmet Kızılay, kıymetli doktorum Prof. Dr. Sezai Yılmaz, değerli ekibine ve tüm hastane personeline sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım. iyi ki varlar” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2022, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472