banner488

Başkan Vekili Yörük’ten gençlere konser müjdesi

Başkan Vekili Yörük’ten gençlere konser müjdesi
banner269

Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında gençlere konser müjdesi verdi. Başkan Vekili Yörük, gençlik şöleninde Çineli gençlerin oluşturduğu Sahibinden Kiralık grup konser vereceğini söyledi.

Çine Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geleneksel olarak düzenlenen, korona virüs salgını nedeniyle yapılamayan Gençlik Konseri, 2 yılın ardından bu yıl yapılacak. 19 Mayıs Perşembe saat 19.30'da Belediye Meydanı'nda fener alayı ile başlayacak etkinlik 20.30’da Kuvayı Milliye Parkı’nda Sahibinden Kiralık Grup konseri ile devam edecek. Gençlik Konserinde, Çineli gençlerin Onur Akgüneş, Bahri Kocabaşoğlu, Eren Yakalı'nın oluşturduğu grup, sevilen şarkılarını Çineli gençler için seslendirecek. Belediye Başkan Vekili Yörük, ilçe sakinlerini kutlamalara davet etti.

Başkan Vekili Yörük Çineli Gençleri Davet Etti

Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemizi kurmak adına girdiği mücadelenin ilk adımı. Atatürk'ün 'Ey Türk gençliği' diyerek ülkemizi gençlere emanet ettiği gerçeğini bir kez daha hatırlarken, hemşerilerimizi ve özellikle de genç kardeşlerimizi Gençlik Konserine davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472