banner488

Başkan Dinçer Öğretmenleri Unutmadı

Başkan Dinçer Öğretmenleri Unutmadı
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçedeki öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Çine Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelindeki tüm okulları ziyaret ederek, öğretmenlere Başkan Dinçer’in selam ve sevgilerini iletip, hediyeler verdi. Çine’nin merkez mahalleleri ile kırsal mahallelerindeki okullara giden ekipler, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajını da öğretmenlere takdim etti. Geleceğin mimarı öğretmenler, bu anlamlı günde kendilerini unutmayan, her daim yanlarında olan Başkan Dinçer’e teşekkür etti.

Dinçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır.

Ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensupları olan öğretmenlerimiz, bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimizdir. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk, ‘Bir topluluk ulus olabilmek için mutlaka eğiticilere, öğretmenlere muhtaçtır. Onlardır ki, toplumu gerçek ulus haline getirirler’ sözleriyle öğretmenlerimizin ülkemizin geleceğinde ne kadar önemli rol üstlendiğini bir kez daha belirtmiştir. Yeni nesli Cumhuriyetin özverili öğretmen ve eğitimcileri yetiştirecek, Atatürk’ün dediği gibi ‘Yeni nesil öğretmenlerin eseri olacaktır.’

Bu vesileyle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve en zor şartlarda dahi ülkenin her köşesine ulaşarak görevlerini aşkla yerine getiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472