banner480

AK Parti İlçe Başkanı Kandemir, Çinelileri Hükümet Meydanı’na davet etti

AK Parti İlçe Başkanı Kandemir, Çinelileri Hükümet Meydanı’na davet etti
banner269

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, 15 Temmuz Darbe Girişiminin 6. Yıldönümünde bir mesaj yayımlayarak, Çinelileri Hükümet Konağı Meydanı'na davet etti.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Kandemir, mesajında, 15 Temmuz'da Türk milletinin demokrasiye ve Türkiye'nin geleceğine sahip çıkarak devletini korumak için kanlarını ve canlarını ortaya koyduğunu belirtti.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir mesajında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz Türk milletinin üzerine kara bulutların çöktüğü anda yeniden dirilişinin adıdır. FETÖ hain darbe girişimi esnasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, birçok kurum ile vatan toprağının topyekun bir saldırı ve işgal girişimine uğramıştır. Hain darbecilerin aynı gece Cumhurbaşkanımız ve ailesini hedef alan bir suikast girişiminde bulunmuşlardır. Türkiye’nin demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı yok etmeyi hedefleyen vatan hainleri, Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi de milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla hüsrana uğratılmış ve bu olayın müsebbipleri Türk adaletine teslim edilmiştir. O gece 251 masum vatandaşımız darbecilerin hain kurşunlarıyla şehit edilmiş, 2 bin 194 vatandaşımız da gazi olmuştur. Türkiye'nin başına bir daha böyle bir musibetin gelmemesi için birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bunları asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu nedenle milletimizin yazdığı destanın 6. yılında yarın akşam Hükümet Meydanında demokrasi nöbetimiz olacaktır. Tüm duyarlı ilçe halkımızı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına meydana davet ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2022, 11:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472