banner480

Belediye Başkanı Dinçer, 2012 Yılını Değerlendirdi

Çine Belediye Başkanı Dinçer mesajında şöyle dedi:

Belediye Başkanı Dinçer, 2012 Yılını Değerlendirdi
banner269

Yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan E.Salih Dinçer mesajında 2012 yılı çalışmalarına kısaca  yer verdi.

Çine Belediye Başkanı Dinçer mesajında  şöyle dedi:


Saygıdeğer Hemşerilerim;

Sevinçleri ve kederleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde yeni bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz.


Geride bıraktığımız 2012 yılı içerisinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik. Düzenlediğimiz mahalle toplantıları ve esnaf gezileriyle sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz.Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile Çine’nin adına yakışır, modern dokusuna katkı sağlayacak önemli hizmetler gerçekleştirdik.


2012 yılı içerisinde başladığımız  Kapalı Pazar Yeri projesi, Kalabak Çayı taş döşeme ve ıslah çalışmaları, Şehler Düğün Salonu, Yeni İtfaiye Binası, Kültür ve Sanat Evi Restorasyon çalışmaları, Kumcuk Çayı üzerine 3 adet köprü yapılması, Şehit Sedat Taşan Parkı yenileme çalışmalarının bir kısmı bitmiş, bir kısmını da yeni yıl ile birlikte bitirmenin mutluluğunu yaşayacağız.


Biten yılda neler yaptığımızı, neler öğrendiğimizi gözden geçirip çevremize yararlı olup olmadığımızı zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünerek,  yeni yılda yeni atılımlar, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz.


Her yeni yıl beraberinde yeni başlangıçları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi umut edilen yeni dilekleri de getirir. Her yeni yıl tatlı telaşların, yepyeni heyecanların, umuda yolculuğun başladığı günlerdir. Yaşanan pek çok olumsuzluğa rağmen koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle, 2013 yılının başta İlçemiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum. “ sözlerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2013, 15:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472