banner488

“Yerel medya bir köprüdür”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın Ticaret Odası'nın Aydın yerel medyasını tanıtmak amacıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nden bu yana ilçe ilçe dolaştırdığı Tır’ı ziyaret etti.

“Yerel medya bir köprüdür”
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e Çine Merkez Taksi Durağı’nda bulunan tanıtım tırına ziyarette, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve CHP’li Çine Belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Yerel basına sahip çıkılması noktasında daima destek olduklarını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Yerel basının öneminin ve gerekli olduğunun farkındayız. Biz bu doğrultuda göreve geldiğimizden bu yana elimizden gelen her türlü desteği yerel basınımıza sağladık ve halen de sağlamaya çalışıyoruz. AYTO’nun,  ‘Bu şehir senin! Yerel medyana sahip çık” sloganıyla bir farkındalık oluşturmasını takdirle karşılıyorum’ dedi.

Halkımızın haber alma hakkını sağlayan medya çalışanlarının Tempobet çok zor şartlar altında fedakârca mesleklerini yapmakta olduklarının da altını çizen Başkan Dinçer, “Yaşanan haksızlıklara objektif şekilde yaklaşarak yönetenlerin sorunları görmesini sağlayan medya mensuplarımız da şüphesiz bu konuda önemli bir köprü vazifesi görmektedirler.” dedi.

Yerel basının yaşadığı şehre sahip çıkan yaklaşımıyla dile getirdiği bölge sorunlarının çözümünde yetkililere yardımcı olduğunun da altını çizen Başkan Dinçer, “Yerel basın yöneticiler ile toplumun iletişim kurmasını sağlar. Bölgede yaşayan halka çevrelerindeki olayları anlatarak, bölge ile bütünleşmelerini sağlar. Yerel problemlerin ülkenin merkez yönetimine ulaşmasında önemli bir rol oynar.” ifadelerini kullandı.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 22:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472