banner480

Her çocuğun hayalini süsleyen Lunapark Çine’de

Belediye Başkanı E. Salih Dinçer’in girişimleriyle 1 aylığına Çine’ye getirilen ve Kalabak Çayı kenarında kurulan Lunapark’a yoğun ilgi gösteriliyor

banner269

Lunapark’taki çarpışan araba, hızlı tren, dönme dolap ve gondola binerek keyifli dakikalar yaşayan çocuklar ve gençler, ‘keşke 1 aylığına değil de devamlı burada kalsa’ demekten kendilerini alamadılar.

“Çocuklar için iyi oldu. İlçemize Lunapark şart. İnşallah her sene gelir.” diyen Çineliler, “Esasında Kalıcı Lunapark’ın kurulması için ilçemiz ileri gelenlerinin önayak olması Çineli’nin sosyalleşebilmesi için yerinde bir karar olacaktır.” ifadelerini kullandılar.

Çarpışan arabalardan, dönme dolaplara, gondoldan salıncaklara kadar Lunapark çocuk ve gençlerden büyük ilgi görürken, yaşlı çiftlerin de keyifli dakikalar yaşayanları seyretmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ana merkezlerinin Muğla’da olduğunu belirten Lunapark sahibi Atilla İstek ise Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer’e teşekkür ederek, “Buraya Çinelileri eğlendirmeye geldik. Belediye Başkanımız güzel bir Lunapark istiyordu. Belediye Başkanımızın katkılarıyla burada Çine Halkı’nın hizmetindeyiz. 30 Mart’a kadar burada kalacağız. Belediye Başkanımıza bizlerle ilgilendiği için çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2013, 00:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472