banner488

Dinçer, köylerde ilk seçim vaadini verdi

Köylere ilk kez ziyarette bulunan E. Salih Dinçer, köylere yönelik ilk seçim vaadinde bulunarak “Köylerimize su boru hattı, parke taşı ve kanalizasyon döşeyeceğiz.” dedi.

banner269

Köylere ilk kez ziyarette bulunan E. Salih Dinçer, köylere yönelik ilk seçim vaadinde bulunarak “Köylerimize su boru hattı, parke taşı ve kanalizasyon döşeyeceğiz.” dedi.

“Osman Aydın’ın ardından belediye başkanlığı yapmak hem kolay hem zordu”

Ziyaret edilen kahvehanelerde söz alan Belediye Başkanı E.Salih Dinçer, Çine’deki türlü icraatlara ve yapılan hizmetlere değinerek, “Hepinizin bildiği üzere 2011 Mart Ayı’nda Osman Aydın’ın milletvekili olması üzerine belediye meclis üyeleri arasından Belediye Başkanı seçildim. Osman Aydın’ın ardından belediye başkanlığı yapmak hem kolay hem zordu. Kıyaslanacağınız kişinin vasıfları yüksek olunca belediye başkanlığı yapmak zordu fakat Osman Aydın döneminde alt yapı hizmetleri tamamlandığı için bir o kadar da kolaydı.”

“Köylerimize su boru hattı ve kanalizasyon döşeyeceğiz”

“Köylere asli görevimiz olmamasına rağmen daima yardımcı olmaya çalıştık” diyen Başkan Dinçer, “Köylerin sokaklarını yenilemelerinde, taş döşemelerinde ve büz lazım olduğunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Yeni çıkan bütünşehir yasası ile artık bütün köylerimiz Çine’nin bir mahallesi olacak. Bizim köylere asli hizmetimiz seçimden sonra başlayacak ama biz köylerimize ne lazımsa kanalizasyon, çöp, taş döşeme ne gerekiyorsa şimdiden de destek olacağız. Köyler Çine Belediyesi’ne bağlandıktan sonra hiçbir köyde hiçbir  döşenmemiş yol bırakmayacak şekilde çalışmalarımıza başlayacağız, su boru hattı ve kanalizasyon döşeyeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.


Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 02:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472