banner488

Dinçer, Çerçioğlu’ndan dört proje için söz aldı

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, Aydın Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’ndan dört proje için söz aldı.

Dinçer, Çerçioğlu’ndan dört proje için söz aldı
banner496
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu ile tüm ilçe belediye başkan adayları olarak gerçekleştirdikleri ikinci toplantıda Çine için önemli projelerin sözünü aldığını belirterek, “Başkan Çerçioğlu’ndan, otogar, kent meydanı düzenlemesi, spor kompleksi ve üst geçit için söz aldık. 5 yıllık süreç içerisinde tüm bu projeler bir bir yapılacak.” dedi.


Açıklamasında, Özlem Çerçioğlu Başkanlığında tüm belediye başkan adayları olarak tüm ilçeler ile ilgili olarak istişare toplantılarının ikincisinin Aydın’da yapıldığını belirten Başkan Dinçer, “Toplantıda her ilçenin gerekli olan proje çalışmaları ve öncelikli sorunları masaya yatırılarak, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin üstleneceği projeler hakkında konuşuldu.” dedi.

“Çerçioğlu, Çine’ye özel bir ilgi gösteriyor”

Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çerçioğlu’nun Çine’ye özel bir ilgi gösterdiğini belirten Başkan Dinçer, “Çine’ye bir otogar yapılması gerektiği, Çine Belediyesi’nin yapacak olduğu merkez taksi durağındaki iki katlı altı 200 araçlık otopark, üstü kent meydanı düzenlemesi şeklindeki bu projeyi yine büyükşehir olarak üstlendiler. Başkan Çerçioğlu, aynı zamanda Çine’ye açık yüzme havuzu, açık alan tenis, basketbol sahaları, düğün yapılacak bir Betsmove alan ve misafirhananeden oluşacak alandan oluşan bir spor kompleksi yapma sözü verdi. En son olarak da bizim talebimiz ve ısrarlarımız üzerine de Çine Devlet Hastanesi’nin önüne yürüyen merdivenli ve asansörlü bir üst geçit sözü aldık.” şeklinde konuştu.

“Alabanda Kavşağı için daldı battı yapılabilir”

Başkan Dinçer, Çerçioğlu ile Alabanda Kavşağı hakkında da  konuştuğunu belirterek,  “Başkan Çerçioğlu, önümüzdeki günlerde ilgili mühendisleri gönderecek. Eğer Alabanda kavşağı alt yapı, kot kurtarıyorsa, yol genişliğine göre uygunsa oraya bir daldı battı yapılacak. Kendisi büyükşehir olarak önümüzdeki beş yıllık dönemde yapılması için ilk planda bunların sözünü verdi.“ dedi.

“Asfaltlanmamış köy yolu kalmayacak”

Özlem Çerçioğlu’nun, ayrıca Söke, Nazilli ve bir de Aydın merkezde olmak üzere, üç tane asfalt şantiyesi hazırladıklarını ve bu üç tane şantiye içerisinde Çine’ye merkez şantiyenin hizmet vereceğini, asfaltlanmamış köy yolu kalmayacağını müjdelediğini belirten Başkan Dinçer,  “Kendisi bunu gidip Çine’ye benim adıma söz verebilirsin dedi.” şeklinde konuştu.

Bu bahsedilen projelerin ilk kalemde söz verilen projeler olduğunun altını çizerek seçime doğru bunlardan daha fazlası için söz almaya çalışacaklarını kaydeden Başkan Dinçer, ”Bizim, Çine belediyesi olarak da hazırladığımız projelerimiz olacak.  Bunların hepsini hazırlatıyoruz.  Seçim çalışmalarımız esnasında bu projelerimizi önümüzdeki günlerde değerli Çineli halkımızla paylaşacağız.” dedi.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 01:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472