banner488

Çine Otogar’ı yenileniyor

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in kahvehane ziyaretlerinde yeni bir düzenlemeden geçeceğini belirttiği Çine Otogarı tadilata girdi.

Çine Otogar’ı yenileniyor
banner269
Otogar düzenlemesi hakkında konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Yeni düzenleme sonucunda elektronik bariyerler kurulacak ve kartlı sisteme geçilecek” dedi.


Dün itibariyle zemine beton dökülen Otogar’da, boya badana işlemleri de yapılarak, Birlik minibüslerin durakladığı yere gölgelik ve yağmurluk kurulacak.

Otogar gişesinin de kaldırılıp yerine yenisinin inşa edileceği ve yeni gişenin otogarın biraz daha içine doğru çekileceğini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Otogarın geçici olarak tadilatı için düğmeye bastık. Çine Otogarı’nı yenisi inşa edilinceye kadar Çine’ye yakışır bir görünüme kavuşturacağımızı geçen aylardaki kahvehane ziyaretlerimizde de belirtmiştik. Yağmur suları zemini çok kötü bir görünüme Betxlarge sokmuştu. Zemin düzenlemesine dün itibariyle başladık. Mevcut otogar gişesi biraz yolun içinde kalıyordu. Tadilat süreci içersinde yeni bir gişe inşa ederek gişe yerini biraz daha Otogarın içine doğru çekeceğiz.” dedi.

“Yeni düzenleme çerçevesinde elektronik bariyerler kurulacak ve kartlı sisteme geçilecek” diyen Başkan Dinçer, “Bundan sonra giriş çıkışlar daha kontrollü olacak. Otogar tuvaletleri de tadilata girecek olup, tesis komple bakım ve onarımdan geçecek. Birlik minibüslerinin duraklama yaptığı yere gölgelik ve yağmurluk yapacağız. ” şeklinde açıklamada bulundu. (Murat TAN)




Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2013, 00:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
arslan
arslan - 11 yıl Önce

çine de hiçbirsey yapılmadığı için artık bunlar büyük haber oluyor...alt tarafı elektronik barıyer-arktık sitelerın kapısında bile var.

levent
levent - 11 yıl Önce

ordakı her yerin komple değişmesi lazım.

Ruya
Ruya - 11 yıl Önce

göz boyamanın anlamı yok garajın kapladıgı yer yeterince buyuk yıkılıp yeni baştan planlanıp yapılması çine için daha uygun olur öyle önüne beton dökmekle düzenledik oldu bitti diye yapıp yakıştırmak anlamsız.

arslan
arslan - 11 yıl Önce

çok haklısınız..

Yakup BAHAR
Yakup BAHAR - 11 yıl Önce

öncelikle belediye başkanımız enver salih dinçer beyefendiye görevinde başarılar diler bu güzel çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ederim sayın başkanım çine için daha ne yapılması gerekiyorsa yapacaktır ben buna inanıyorum.

Baskanın Dikkatine
Baskanın Dikkatine - 11 yıl Önce

baskanım sen karakollar köyündeki arsayı
-akp toki ye verelim ev yapılsın demişti
-yok ben oraya otogar yapcam dememişmiydin
-şimdide otogar yeni görünümüne kavuşcak diyon
zaten o otogarın yeri iyi değil üstüne üstün nekadar düzeltirsen düzelt yıkıp yeniden yapmadan adam olmaz. niye şimdi boşa para harcıyon oraya 10 yıldır yıkık dökük zaten.
bırak sen orayıda yüksekokulun karşısındaki araziye (tokiye vermediğin otogar yapcam dediğin yer olan hani) adam gibi yeterli sayıda minibüs ve otobüsün alacağı otoparkın olacağı güzel geniş ferah bi yer yap.
-sonrada çıkıp ben yaptım işte de.
ama böyle boşa para harcama hiç gereği yok . 3 yılda bile yapsan otogarı 3 yıl için bile değmez orasının bakımı.
orayıda şehrin ortası zaten güzel bi park yeşil alan yapıp onuda ben yaptım diyebilirsin.
boşver tadilatı . sen sana yakışır otogarını yap da görelim . ha pazar yeri gibi yarım olmasın ama (pazar yerinin altına otogar ne diye yapmadınki, darolan sokaklarımız dahada daralsın diyemi)

ENGİN
ENGİN - 11 yıl Önce

çine garaji yikilip yeni̇den alti otagar üstü oto park olmasi daha mantikli perşembe günleri araçlardan felç oluyor

SIRADAKİ HABER

banner472