banner480

Çine Belediyesi ‘error’

Çine Belediyesi öyle basit hatalar yapıyor ki şaşırmamak elde değil.

Çine Belediyesi ‘error’
banner269

Çine Belediyesi’nin çalışmaları ve projelerinin tanıtımın yapıldığı billboard uygulaması halk tarafından beğeni toplarken, bu billboardlardaki sık sık değiştirilen afişlerde yapılan bariz yanlışlar da bir o kadar dikkat çekiyor ve gülümsetiyor.

Daha öncede değişik yanlışların yaşandığı bu billboard afişlerinde son olarak öyle bir yanlışlık yapıldı ki göz ardı etmek mümkün değil.

Kuvayi Milliye Parkı önüne konulan ve Kapalı Pazaryeri Projesi’ni tanıtan afişte iki şey gözlerden kaçmıyor.

Söz konusu afişte Pazaryeri sanki şehir merkezi dışında bir ağaçlık alan içinde gibi resmedilmesi insanları güldürürken, Çine Belediyesi’nin e-posta adresi de insanları düşündürüyor.

Belediye’nin tüm telefon ve fax numaralarının yer aldığı afişte Çine Belediyesi’nin internet adresi www.cine.bel.tr olarak belirtilirken, mail adresi de www.cinebelediyesi@gmail.com olarak gösteriliyor.

Mail adresinin başında world wide web’ (geniş dünya ağı)’nın baş harfleri olan www’nin geçmesi ilkokul öğrencilerinin dikkatinden kaçmadı.

Gazetemizi arayarak mail adresinin başında ‘böyle bir kısaltma olmaz’ diyen internet kurdu bazı öğrenciler ‘Belediye böyle bir hata(error) yapmamalı’ diye uyarıda bulundular.


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 04:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472