banner488

“Bize üvey evlat muamelesi yapılmasın”

Soğancılar Mahallesi’nde bir takım düzenlemeler için Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tarafından verilen proje sözlerinin yerine getirilmediğini belirten mahalle sakinleri, “bize üvey evlat muamelesi yapılmasın” dediler.

“Bize üvey evlat muamelesi yapılmasın”
banner269
Başkan Dinçer’in, “Oy istemeye geldiğimizde bize teşekkür edeceksiniz” dediği Soğancılar Mahallesi’ndeki Kahvehanelerin bulunduğu meydan düzenlemesine ilişkin herhangi bir çalışma gözlemlenemiyor.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in geçtiğimiz Ocak ayı içerisindeki Soğancılar Mahallesi’ndeki kahvehane ziyaretlerinde yeni bir düzenlemeden geçeceğini belirttiği  kahvehanelerin bulunduğu meydan düzenlenmesi konusunda herhangi bir çalışma başlatılmış değil.

Ziyarette, “Gözden geçirdik ama elden de geçireceğiz.” sözlerinin ardından, Soğancılar Mahallesi’ndeki kahvehaneler ve meydan düzenlemesine ilişkin 2013 yılı bütçesinde konuya ilişkin yer ayrıldığının Başkan Dinçer tarafından belirtilmesine rağmen herhangi bir düzenlemeye gidilmemiş olması mahalle sakinleri tarafından eleştiriliyor.

“Oy istemeye geldiğimizde teşekkür edeceksiniz”

Başkan Dinçer, Soğancılar Mahallesi’ndeki kahvehaneler ve meydan düzenlemesine ilişkin 2013 yılı bütçesinde konuya ilişkin yer ayrıldığını belirtmesinden sonraki sözlerinde aynı ziyarette, “Burada bir düzenleme olacak ve biz buraya oy istemeye geldiğimizde bize teşekkür edeceksiniz.“ demişti.

Aynı ziyarette, ‘Zahire Pazarı’nı sahil şeridi olarak düzenleyeceğiz’ sözlerinin ardından 11 ay geçmesine rağmen herhangi bir çalışma gözlemlenememesi de mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor.

“2013 Yaz Ayı’na yetişeceğini müjdelemişti”

2013 Ocak Ayı’nda düzenlediği kahvehane ziyaretinde, Aresbet Zahire Pazarı’nın ilçe merkezinde kaldığını ve mevcut Zahire Pazarı’nda bir proje düzenlediklerini belirten Çine Belediye  Başkanı Enver Salih Dinçer, ihaleye çıkılacağını ve 15 metreye 100 metre uzunluğunda güzel bir havuz ve bunun yanı sıra kumsal yapılacağını belirtmiş ve bu projenin tamamlanmasının büyük ihtimalle 2013 yaz aylarına yetiştireceğini müjdelemişti.

Başkan Dinçer,
Ocak Ayı’nda CHP İlçe Teşkilatı ile beraber düzenlediği Soğancılar Mahallesi’ndeki kahvehane ziyaretlerinde, ‘Çocuklarımız ve gençlerimiz orada havuza girip serinleyecekler. Pazardaki dükkanları da kafeterya olarak hizmet veren işletmelere dönüştüreceğiz. Değirmenleri ve Zahire Pazarı’ndaki mevcut dükkanları şehir dışına taşıyacağız. Bu proje 2013 yaz aylarına yetişecek.” demişti.

2013 yaz aylarının geride kalıp yeni yıla yaklaşılmasına rağmen herhangi bir çalışma söz konusu değil.

Başkan Dinçer’in verdiği sözlere rağmen 2013 yılının bitmesine az bir zaman kala gerçekleştiremediği bu iki projeden sonra aynı kahvehanelere gerçekleştireceği ziyaretlerde mahallilerden nasıl bir teşekkür ya da tepki alacağı da merak konusu oldu.

“Bize üvey evlat muamelesi yapılmasın”

Başkan Dinçer tarafından gerçekleştirilen Kalabak Çayı düzenlemelerini ve Sarıoğlu Şehit Sedat Taşan Parkı’nın yeni bir görünüme kavuşmasını takdirle karşıladıklarını belirten bazı mahalliler, “Başkanımız hizmeti belli noktalara değil, tüm Çine’ye yaymalı. Bize üvey evlat muamelesi yapılmasın.” dediler. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 09:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472