banner488

Bisiklet Şenliği’nde doyasıya eğlendiler

Güler Bisiklet’in ana sponsorluğundaki 5. Bisiklet Şenliği, Çine Belediyesi'nin 6. Kuvayı Milliye etkinlikleriyle birleştirilerek Çinelilere doyumsuz anlar yaşattı.

Bisiklet Şenliği’nde doyasıya eğlendiler
banner269

Gündüz saat 17’de başlayan 5. Bisiklet Şenliği etkinliklerine katılan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, gençleri spor aktivitelerine teşvik etmenin önemine değinerek 6. Kuvayi Milliye etkinlikleri ile birleşen 5. Bisiklet Şenliği’nin önemine dikkat çekti. Çine Belediyesi’nin 5. Bisiklet Şenliği’ne olan katkılarından dolayı Başkan Dinçer’e ve etkinliklere katılarak Çine’ye tamamen keyif dolu bir şenlik yaşatmak için yapılan organizasyonu anlamlandıran Çinelilere teşekkür eden Güler Bisiklet’in sahibi Halit Güler ise, 5.’si düzenlenen bisiklet şenliği etkinliklerinin her geçen yıl daha da büyüyeceği mesajını verdi.

Daha sonra katılımcı yarışmacıların belli bir güzergah dahilinde şehir turuna çıkmasının ardından yarışma etkinlikleri start aldı. En sondan gelenin 1. seçildiği yarışmanın finali öncesi Hükümet Meydanı’nda Troya Sirki’nden gelen akrobat göstericiler, Çinelileri hayretler içinde bırakan şovlarını sergilediler.

Çine Cumhuriyet Savcısı Şükrü İpek’in de izlediği, vatandaşlara lokma ikramının yapıldığı etkinliklerde, ilk etapta 10 grubun yarıştığı ön elemeler sonrası grup birincileri finalde kıyasıya yarıştı.

Yarışma sonucunda ilk üçe giren çocuklar ve diğer 7 grubun birincileri, Kuvayi Milliye ve Mücahitler Derneği üyeleri ve yaklaşık 100 kadar Çineli'nin de katıldığı yürüyüşün ardından Kuvayi Milliye Parkı’nda protokol üyeleri ile Halit Adem Güler Kardeşler’in elinden ödüllerini aldılar.


Kuvayi Milliye Parkı’nda düzenlenen ödül törenine, Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hakan Hilmi Yaman, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve Yönetim Kurulu üyesi Olcay Beytor, Çine Belediye Meclis üyesi Mehmet Kıvrak, Şevketiye Mahallesi Muhtarı Sabahattin Çekin ve 150 kadar Çineli katıldı.

Zeybek oyununun da sunulduğu ödül töreni öncesi konuşan Belediye Başkanı Dinçer, Kuvayi Milliye ve Mücahitler Derneği üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. 3 güne yayılan Kuvayi Milliye İlk Kıvılcım Etkinlikleri’nde bu yıl geçtiğimiz yıllara nazaran daha farklı olarak konser, tiyatro ve bisiklet yarışlarının da düzenlendiğine değinerek, tüm Çinelilerin Mirac Kandili’ni kutladı.
 

Güler Bisiklet Ailesi’ni temsilen konuşan Halit Güler, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde organize edilen günün anlam ve önemine ilişkin olarak çevreyi ve doğayı kirletmeden icra edilen etkinliklere verdiği destekten dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür etti.
 

Bisiklet Yarışlarında Bahattin Türkoğlu birinci olurken, Halil İbrahim Kip ikinci ve Neşet Tekkaya ise üçüncü oldu.(Murat TAN)



 

 


Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 23:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
esra  güneş
esra güneş - 11 yıl Önce

birinciyi tebrik ederim

AYŞENUR İKRA
AYŞENUR İKRA - 10 yıl Önce

neşet fotolarinda güzel ciikmişsin

SIRADAKİ HABER

banner472