banner488

“Bir güne özel değil, daima yanınızdayız”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Ovacık Köyü’nde yaşayan Dürdane Çeviköz’ü ziyaret etti.

“Bir güne özel değil, daima yanınızdayız”
banner496

15 gün önce Durdane Çeviköz’ün evine ulaşımını sağladığı yolun kötü olması ve parke taşı döşenmesi talebinin Başkan Dinçer’e iletilmesinin ardından Çine Belediyesi imkanları jet hızıyla seferber edilmiş ve yolda çalışmalara başlanmıştı.

Durdane Çeviköz’ün evine yapılan ziyarete Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Timuçin Karabulut, CHP Çine Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Balcı ve Ovacık Köyü Muhtarı Necip Uysal katıldı.

“Engellere çözüm bulmak bizi mutlu ediyor”

3 Aralık’ın Dünya Engelliler Günü olması nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette kendisine Başkan Dinçer tarafından takdim edilen çiçek ve çeşitli hediyelerden ötürü mutluluğunun gözlerinden okunduğu Durdane Çeviköz’ün halini hatrını soran Başkan Dinçer, kendisini ‘Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle temsilen ziyaret ettiğini belirterek, “Bizler vatandaşlarımızın yanında bir güne özel değil, her zaman yanlarında olmaya devam ediyoruz. Böyle seçilmiş günleri de vesile sayarak vatandaşlarımızın istek ve önerilerini yakından takip Jestbahis etmek ve türlü sorunlara ve engellere çözüm bulmak bizi mutlu ediyor. “ dedi. 

İki hafta önce Çeviköz’ün evine giden yola parke taşı döşenmesini talep ettiğini belirten Başkan Dinçer; “Çeviköz’ün bu talebini yerine getirmek için, 200 metre uzunluğundaki yola parke taşı döşeme çalışmalarımıza başladık. Birkaç gün içerisinde yol parke taşı ile döşenmiş olacak ve kardeşimiz rahat edecek. Ne mutlu ki bu kardeşimizin derdine derman olabildik” dedi.

Çeviköz’ün akülü arabasıda tamir edilecek

Evinin yolunun yapılacak olmasından ve düzenlenen ziyaretten son derece mutlu olduğu gözlenen Dürdane Çeviköz,  Başkan Dinçer’in kendisinden yol dışında başka bir isteğinin olup olmadığını sorması üzerine; “ Başkanım, ben senden ne isteyeyim. Evimin yolunu yapıyorsunuz. Birde akülü arabam var. Ama bozuldu” dedi. Bunun üzerine Başkan Dinçer, Çeviköz’e akülü arabasını tamir ettireceği sözünü verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2013, 17:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472