banner488

Başkan Dinçer’den çocuklara müjdeli mesaj

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin Birleşmiş Milletlerce kabul edilişinin 24.yılına ilişkin bir mesaj yayınlayarak, Çineli çocuklara bir de müjde verdi.

Başkan Dinçer’den çocuklara müjdeli mesaj
banner269
Mesajında, “Tüm dünya çocuklarının aynı haklara sahip olduğunu ve hepimizin içinde hala bir çocuk olduğu duygusunu hatırlatarak, bütün çocuklar için; savaşın, açlığın ve yoksulluğun olmadığı bir dünyada yaşamaları özlemiyle tüm çocukları sevgiyle kucaklarım” sözlerine yer veren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine’de bir gençlik merkezi kurulacağı müjdesini de verdi.

 

Nakitbahis 13.5pt; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial;">Çine’de yapılan parklarda çocukları hiçbir zaman unutmayarak onların eğlenebileceği oyuncaklar yerleştirdiklerinin altını çizen Başkan Dinçer, Çine’de bir gençlik merkezi kurulacağını ve yaza kadar yetiştirileceğini belirti.

 

Çine Endüstri Meslek Lisesinin arkasında ki eski hayvan pazarı olan araziye bir gençlik merkezi kurulması projesinin olduğunu belirten Başkan Dinçer, “Gençlik merkezinin içerisinde tenis kortları ve açık kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra değişik spor dallarının da uygulanabileceği bölümler olacak. “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2013, 17:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472