banner488

Başkan Dinçer Gece Mesaisinde

Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Sarıoğlu Şehit Sedat Taşan Parkı ve Kalabak Çayı üzerindeki ışıklandırma ve rekreasyon çalışmalarının son durumunu gece mesaisinde gözlemledi.

Başkan Dinçer Gece Mesaisinde
banner496

Çine İlçe Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki iki kahvehane ziyaretinde daha bulunarak vatandaşlarla biraraya gelip yapılan ve yapılacak olan icraatlara değindikten sonra Sarıoğlu Şehit Sedat Taşan Parkı ve Kalabak Çayı üzerindeki ışıklandırma ve rekreasyon çalışmalarının son durumunu yerinde inceledi.

Çine’yi daha yaşanır modern bir şehir haline getirmek için uğraşıyoruz.

“Belediye meclis üyelerimiz ve parti yönetim kurulu üyelerimizle her hafta gerçekleştirdiğimiz kahvehane ziyareti çalışmalarını yaptıktan sonra havanın da güzel olması sebebiyle yeni yapılmış olan Sarıoğlu Parkı ve Kalabak Çayı kenarındaki rekreasyon çalışmalarını incelemek istedik.” ifadesinde bulunan Başkan Dinçer, “Belediye Meclisi Üyesi ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla bugün burada yürüyüş yaparak incelemede bulunduk. Akşam ışıklandırmayı görmemiştik. Işıklandırılınca daha bir güzel olmuş. Biz göreve gelirken ‘Çine’nin çehresini değiştireceğiz’ demiştik ve bu doğrultudaki çalışmalarımıza yavaş yavaş başladık. Kalabak Çayı kenarındaki ilk etap çalışmalarımız bitti. Önümüzdeki yaza kadar tamamını bitireceğiz. Sarıoğlu Şehit Sedat Taşan Parkı’nın açılışını bir iki haftaya yapacağız. Çine’yi yavaş yavaş hakettiği yere ve daha yaşanır modern bir şehir haline getirmek için uğraşıyoruz.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2013, 07:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472