banner488

6. Kuvayi Milliye etkinlikleri bugün başlıyor

Çine Belediye’sinin 6.’sını düzenleyecek olduğu Kuvayı Milliye etkinlikleri, Çinelileri eğlenceye doyuracak.

6. Kuvayi Milliye etkinlikleri bugün başlıyor
banner269

İlk olarak bugün akşam saat 21’de Kuvayi Milliye Parkı’nda “Nazım Hikmet Kuvayı Milliye Destanı” sunumu yapılacak, zeybekler sinevizyon gösterimi ve hemen arkasından da Grup Sonart konser verecek.

4 Haziran’da ise yine Kuvayı Milliye Parkı’nda saat 21’de “Bir garip Orhan Veli” tiyatro oyunu ile Çinelilere keyifli bir akşam yaşatılacak.

Etkinliklerdeki heyecanın zirveye çıkacağı 5 Haziran’da ise sat 17’de Hükümet Meydanı’nda Güler Bisiklet Halit ve Adem Güler kardeşlerin geleneksel olarak düzenledikleri “bisiklet yarışı ve şov gösterileri” Kuvayı Milliye etkinlikleri ile birleşecek. Aynı gün saat 19’da Belediye önünden Kuvayı Milliye Müzesi’ne kadar ‘5 Haziran Yürüyüşü’ yapılacak.

6. Kuvayı Milliye ‘İlk Kıvılcım’ etkinliğine tüm Çinelileri davet eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Ulusumuzun kurtuluşu yolunda çakılan ‘ilk kıvılcımın’ gelecek kuşaklara taşınması adına gelenekselleştirdiğimiz anma etkinliklerinin 6. Yılında tüm Çineli hemşerilerimizi aramızda görmek bize gurur verecektir.” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 21:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472