banner488

3 Gündem maddesi de oybirliği ile onaylandı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in başkanlığında toplanan Çine Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısında 3 gündem maddesi ele alınarak oy birliği ile onaylandı.

3 Gündem maddesi de oybirliği ile onaylandı
banner496
CHP’li Çine Belediye meclis üyeleri Engin Aydın, Asuman Güney, Mehmet Kıvrak, Ercan Kaya ve DP’li Fikret Uzunova'nın mazeretleri nedeniyle katılmadığı Çine Belediye Meclis Toplantısı’nda 3 gündem maddesi üzerinde görüşülerek oy birliği ile onaylandı.


İlk gündem maddesi olan, Zabıta Personelinin fazla çalışma ücretinin tespitinin görüşülerek karara bağlanmasına ilişkin konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ücretlerin kanuni olarak her yıl yenilendiğini belirterek ücretlerin 220 Tl. olmasını teklif etti ve karar oy birliği ile onaylandı.

İkinci gündem maddesi olan, içkili yer bölge tespiti hakkında Belediye Meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Dinçer, “Esnafımızı mağdur etmeyelim. Hamidabat Mahallesi 141 Sokak 1. No’dan Bahigo başlayıp 5 sıraya kadar olan yerin içkili yer bölgesi olmasına dair emniyetten görüş aldık. Emniyet de oluru verdi.” dedi ve karar oy birliği ile kabul edildi.

Son olarak ele alınan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına plan hükümleri ilave edilmesinin görüşülmesi konusu da oy birliği ile imar komisyonuna sevkedildi.

Gündem dışı konuların görüşüldüğü kısımda konuşan Başkan Dinçer, “3 yıl boyunca kararların hiçbirisinde 'kendilerine rant sağlıyorlar' izlenimi bırakmadık. Siyasi olarak verilmesi gereken kararlarda ayrı düştüğümüz noktalar oldu ama birçok konuyu oy birliği ile onayladık. 3 yılda kendimizi ispatlamamız gerekiyordu ve biz bu doğrultuda çok şey yapmaya çalıştık. Bir takım eksiklikleri de seçime kadar tamamlamaya çalışacağız.” dedi.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 20:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472