banner480

Wiacamp’da Sertifika heyecanı

Wiacamp’da Sertifika heyecanı
banner269
Didim Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi işbirliğiyle 16-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Resim ve Sanat Çalıştayı kampın da katılımcılara sertifika verildi.

Tavşanburnu Tabiat Parkında bu yıl 7.si düzenlenen Wiacamp Sanat ve Resim Çalıştayı yabancı ve yerli sanatçıların katılımı ile gerçekleşti.  Kampa 20’i yabancı 35’i yerel olmak üzere 55 sanatçı katılırken Kampta ülkemizi uluslararası alanda tanıtarak; kültürel diyaloğu geliştirmek ve yerel ile amatör sanatçı ayrımı yapmadan bir arada doğa ile baş başa sanatsal çalışmalar yapıldı.  

Çalıştaya katılan çeşitli ülke sanatçıları tarafından ülkemiz barışına ithafen yapmış olduğu birbirinden güzel eserler sergilenirken, sanatçılara da katılım sertifikaları verildi.

Sertifika töreninde konuşma yapan Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay, sözlerine, yoğun çalışma temposu sebebi ile programa katılamayan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın selamını ileterek başlarken sanata ve sanatçılara ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını ifade etti. Oskay, sanatçılara her zaman destek olacaklarını da sözlerine ekledi.

Sertifikalarını Kuratör Şükrü Kara ve Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay’ın elinden alan sanatçılar başta Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472