banner488

Karpuzlu'lu Çiftçilere Tarım Kart

Karpuzlu'lu Çiftçilere Tarım Kart
banner496
VakıfBank, Karpuzlu Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere hasat dönemine uygun yılda bir ödemeye varan kredi paketleri yanı sıra Vakıfbank Tarım Kart sahibi üreticilerin anlaşmalı üye işyerlerinde tarımsal girdi alımlarında avantajlı faiz oranı, ödemesiz dönemli veya taksitli alışveriş imkanı sunuyor.

Halden anlayan bankacılık anlayışıyla tarım bankacılığı alanında özel çözümler sunan VakıfBank, son olarak Karpuzlu Ziraat Odası ile kredi protokolü imzaladı. Protokol kapsamında ziraat odasına üye olan Karpuzlulu üreticiler, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipman alımına kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını, VakıfBank desteği ile uygun koşullarda karşılama fırsatına kavuşacak.

Hasat dönemi ödemeli krediler

VakıfBank, tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlı uygulamaları ile tarım üreticilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Üreticilere finansal danışmanlık yoluyla kişisel çözümler sunan VakıfBank, hasat dönemi ödemeli kredileri ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlıyor. Karpuzlulu üreticiler yem, gübre, tohum veya hayvan alımına yönelik finansman ihtiyacını uygun şartlarda karşılıyor, ödemesini ise gelir elde ettiği dönemde yapıyor.

VakıfBank’tan çiftçiye TarımKart

Tarımsal üreticilerin finansal ihtiyaçlarını hızlı ve uygun şartlarda karşılamaya önem veren VakıfBank, son olarak uygulamaya aldığı Tarım Kart ile üreticilere birçok kolaylık sağlıyor. VakıfBank Tarım Kart sahibi Çiftçiler; VakıfBank anlaşmalı üye işyerlerinde yapacakları mazot, yem, gübre, zirai ilaç, fide, tohum, veterinerlik hizmeti gibi alışverişlerde 6 aya varan ödemesiz dönem ve uygun faiz oranlarından yararlanıyor.Kart sahibi üreticiler tüm banka ATM’lerinden nakit çekim yapabildikleri gibi, borç ödemelerini gelir dönemlerine göre belirleyebiliyor. Tarım Kart borcunu erken ödeyebilen üreticiler, asgari ödeme tutarını yatırdığı takdirde, kalan borcu bir sonraki yıla bırakma imkanına da sahip oluyor.

Üreticiler, VakıfBank’ın Tarım Kart ile sunduğu yılda bir ödeme imkanı ile SGK, BAĞKUR, elektrik, telefon, su gibi ödemelerini hasat zamanında yapabiliyor. Bankacılık işlemlerini aile bireyleri veya çalışanları adına ek kart çıkarabilerek yapan üreticiler, işlerinin başından ayrılmadan, finansal ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 03:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472