banner480

Kale, Hayratı inceledi

Kale, Hayratı inceledi
banner269
İncirliova Belediye Başkanlığı ile Hayırsever Hacı Cevriye Kocabıyık'ın katkılarıyla İncirliova Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Lisesi bahçesine yaptırılan dört adet hayrat tamamlandı.

Hayırsever vatandaşla birlikte hayratta incelemelerde bulunan Başkan Gürşat Kale; "İncirliova Belediyesi olarak eğitim ve öğretime büyük önem vermekteyiz. Elimizdeki olanaklar dahilinde ilçemizdeki tüm eğitim kurumlarımızın eksikliklerini giderme gayreti içerisindeyiz. Daha önce okul idaremizden gelen çeşmelerin yenilenmesi talebine olumlu karşılamış ve çalışmalarımızı başlatmıştık. İlçemizin tanınmış isimlerinden hayırsever vatandaşımız Hacı Cevriye Hanım da katkı sağlamak istediğini bizlere iletti. Böylece, İncirliova Belediyesi ile hayırsever vatandaşımızın da katkılarıyla dört adet hayrat yaptırarak öğrencilerimizin hizmetine tahsis ettik. Katkılarından dolayı Hacı Cevriye Hanım'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Özellikle eğitim ve öğretim kurumlarına büyük önem verdiğini dile getiren Koçarlı'dan gelme Hacı Cevriye Kocabıyık ise, "Elimizdeki olanakları ilçemiz ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için kullanabilmişsek ne mutlu bize. Önemli olan dinimizin ve geleneklerimizin gereği olan yardımlaşma ve işbirliğini gerçekleştirebilmektir. Belediyemizle birlikte burada yaptırdığımız dört adet hayrat okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472