banner488

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın Engelliler Haftası Mesajı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın Engelliler Haftası Mesajı
banner496
Germencik İlçesi Belediye Başkanı Ümmet Akın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı.

Bilindiği üzere 10-16 Mayıs tarihleri arası "Engelliler Haftası” olarak kutlanılmakta ve engelli vatandaşlarımıza yönelik çeşitli programlar düzenlenmektedir diyen Başkan Ümmet Akın;  “Biz belediye olarak üstümüze düşen görevi her zaman üstlenerek Engelli vatandaşlarımıza hizmet götürme konusunda tüm imkanlarımızı kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz. Yardıma Muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmak bizim hem en öncelikli görevimiz, hem de gönülden destek vererek ‘Ne oldum değil, ne olacağım’ anlayışıyla engelli vatandaşlarımızın elinden tutmaktır.”

Onlar da bizlerden biri, yarının bizlere ne getireceğini bilebilir misiniz? Diyen Başkan Ümmet Akın; “Engelli olmak bireysel bir sorun olmayıp sosyal boyutlarıyla herkesi yakından ilgilendiren ve ancak tüm bireylerin ortak çabası ile çözülebilecek bir sorundur. Bu bilinçle eğitimden sağlığa, iş ve mesleki çalışmalardan, kültür ve sanata, ulaşımdan psikolojik ve sosyal desteğe kadar çok ciddi, çözüm bekleyen sorunlar bulunmaktadır. Bu sorunların bir an önce iyileştirilmesi ve Engelli vatandaşlarımıza farklılıklarını hissettirmeden normal hayat standartları temin etmek için biz belediye olarak her zaman hazırız ve çabalamaktayız. “diye konuştu.

Son olarak asıl engelliler, karşılarına çıkan engeli geçemeyenlerdir diyen Başkan Ümmet Akın; “Varlıklarıyla dünyamızı zenginleştiren engelli kardeşlerimin ve değerli ailelerinin Engelliler Haftası’nı en içten dileklerimle kutlar, mutluluk, ve huzur dolu yarınlar dilerim” dedi.




Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472