banner488

Germencik Belediye Başkanı Akın: “Su Kesintisi Vatandaşı Mağdur Ediyor”

Germencik Belediye Başkanı Akın: “Su Kesintisi Vatandaşı Mağdur Ediyor”
banner496
Büyükşehir Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Aydın Germencikte iki gündür suların kesik olması ilgili açıklamada bulunarak, Çerçioğlu’nun ASKİ’de görevlerini yerine getirmesi gereken kişileri ikaz etmesi gerektiğini belirtti.

Germencik’te vatandaşı mağdur eden su kesintisi ile ilgili olarak açıklama yapan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Her fırsatta bizlere saldırmayı iş edinen bazı arkadaşlar iki gündür yaşanan su kesinti ile ilgili hiçbir açıklamada bulunmuyor. Her ay büyükşehir belediyesi tarafından 2-2,5 milyon liralık su parası toplanan ilçemizde iki gündür sular kesik ve vatandaş mağdur olmuş durumdadır.”diye konuştu.

Ümmet Akın; Onca su parasını alan Büyükşehir Belediyesi, Germencik Park Mahallesindeki normal şartlarda bir haftada bitecek olan işi, tam bir buçuk ayda bitirmiştir. Bizim hızlı bir şekilde tamamlamayı planladığımız işin gecikmesine neden olmuştur. Buna rağmen su boruları değişir değişmez kısa surede asfaltlama işini bitirdik. Aynı sıkıntı daha önce Mesudiye Mahallesinde de yaşandı. Şu net bir şekilde anlaşıldı ki ASKİ iyi yönetilemiyor, Büyükşehir iyi yönetilemiyor.

Belediye Başkanı Ümmet Akın; “Yaşanan iki günlük su kesintisi ile vatandaşımız isyan etti. Bu beceriksizliğin ve iş bilmezliğin resmidir. Bizim Büyükşehir Belediyesinden beklentimiz kendisine çekidüzen vermesi halkımızı derhal sağlıklı suya kavuşturmasıdır.”diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472