banner488

Erdem, “Karpuzlu’da yatırımlar hız kesmeyecek”

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Karpuzlu’yu ziyaret etti. Erdem, AK Parti’nin Karpuzlu için yatırımlarının hız kesmeyeceğini belirtti.

Erdem, “Karpuzlu’da yatırımlar hız kesmeyecek”
banner269
Erdem’in ziyaretinde, Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık, AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Taner Çakar ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Milletvekili Erdem yapımı devam eden Karpuzlu Entegre Hastane inşaatında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. AK Parti sayesinde Karpuzlu her geçen gün gelişmekte olduğunu değinen AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, “Karpuzlu’da yol problemlerimiz çözüldü. Entegre Hastane Binamızın inşaatı hızla devam etmekte, 2016 yılı sonu Hastanemizin inşaatı tamamlanarak inşallah açılışını gerçekleştireceğiz. Karpuzlu Entegre Hastanemizin ve Karpuzlu için ne gerekiyorsa yapmaya çalışan AK Parti Aydın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Hükümetimizin verdiği hizmetler sayesinde Karpuzlu durmadan gelişiyor ve nüfusumuz artıyor. Sayın Milletvekilimiz Mehmet Erdem’e, Karpuzlu’nun Hükümet Konağı Binasına ihtiyacı olduğunu ve bunun için desteklerini beklediğimizi talep ettik” şeklinde konuştu.

 Karpuzlu’da yatırımlarımız hız kesmeyecek diyen AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem, “Aydın ve ilçelerindeki sorunları AK Parti Aydın Milletvekilleri olarak hep birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Meclis toplantılarımız dışında zamanımızı Aydın ve ilçelerinde geçiriyor, halkımızın, başkanlarımızın taleplerini, sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Karpuzlu’da yıllardan beri yol sorunu vardı. Karpuzlu Milas yolunu özellikle ben takıp ederek çözüme kavuşmasını sağladık. Karpuzlu Entegre Hastane İnşaatı tamamlanmak üzere. Hatipkışla Göleti bu yaz çalışmaya başlayacak.  Bizler halkımızın memnuniyeti için elimizden ne geliyor ise Karpuzlu ve Aydın için yapmaya çalışıyoruz” dedi.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472