banner480

Büyükşehir Asfalt Şantiyesi 17 İlçeye Hizmet Veriyor

Büyükşehir Asfalt Şantiyesi 17 İlçeye Hizmet Veriyor
banner269
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin İl genelinde başlattığı yol yapım hamlesinde Germencik’teki Neşetiye Şantiyesi büyük önem taşıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Neşetiye şantiyesinde saatte 30 ton asfalt üretiyor.

Büyükşehir statüsünün ardından il genelinde başlattıkları yol yapım çalışmalarında asfalt şantiyelerinin büyük önem taşıdığını kaydeden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Neşetiye şantiyemiz yol yapım ve bakım çalışmalarımızda erken müdahale prensibiyle organize ettiğimiz bir şantiyemiz. Saatte 30 ton asfalt üretme kapasitesine sahip olan Germencik Şantiyemizin, bu kapasitesini kısa süre içinde 2 katına çıkarmayı planlıyoruz. Büyükşehir statüsü ile birlikte il genelinde başlattığımız yol hamlemize 2017 yılında da devam edeceğiz” dedi.

56 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan Neşetiye Şantiyesi, yol yapım ve bakım çalışmalarında en hızlı müdahale yapılabilecek şekilde organize edilmiş durumda. Şantiyede Toplamda 600 ton olmak üzere, her biri 60 ton kapasiteli 10 adet Bitüm stok tankı, her biri 28 ton kapasiteli 10 adet Bitüm Bağlayıcı (Astar) stok tankı, 33 tonluk 7 adet Fuel Oil yakıtı stok tankı, her biri 1000 ton kapasiteli 2 Adet Roadmiks stok deposu ve 60 bin ton kapasiteli agrega malzemesi stok alanı bulunuyor.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472