banner480

Başkan Ümmet Akın; “Birlikte Karar Verelim”

Başkan Ümmet Akın Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Ümmet Akın; “Birlikte Karar Verelim”
banner269
Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Park mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek ilçede yapılacak yol çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

ASKİ’nin alt yapı çalışmalarını bir türlü bitiremediğinden dolayı yol çalışmalarının önüne taş konulduğunu ifade eden Başkan Ümmet Akın, “İlçemiz Park Mahallesinin elektrik kabloları yer altına alınacak ve yol çalışmalarına başlanacak, bu çalışmalar öncesi ASKİ’de su borularını değiştirir ise yollarımız daha sağlıklı olacak” dedi.

Bir projeye başlarken biz ne kadar karar merci olsak ta bu kararların birinci ayağı sizlersiniz, sizler olmadan bizim Germencik’te bir şeyler yapabilmemiz mümkün değil diyen Belediye Başkanı Ümmet Akın şöyle konuştu; “Yapacak olduğumuz projeleri sizlerle paylaşıp görüş almamız bizim için çok önemli. Mahallede herhangi bir proje yapıyorsak mahalle sakinleri ile toplantı yapıp onların fikirlerini alarak birlikte karar vermenin daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz. Genellikle yapacağımız ve yaptığımız projelerde bu şekilde hareket ediyoruz. Park mahallesinden reis köyüne giden yolda uyguladığımız asfalt, su ve kanalizasyon projelerinde aldığımız görüşler oldukça yararlı oldu. Şimdi de Park Mahallesi alt yapı ve yol çalışmaları için belediyemiz Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz personeli mahalle mahalle görüşmeler yapıyor, bizde vatandaşın istekleri doğrultusunda çıkan sonuca göre hareket ediyoruz.”

Kurumlar arası iletişim ve koordinasyonun kuvvetli olmasının ve birlikte hareket etmenin büyük avantaj olacağını dile getiren Başkan Ümmet Akın; “Park Mahallesinin elektrik kablolarının yer altına alınması için AYDEM’le görüştük ve çalışmalara başlandı ama Aydın Büyükşehir Belediyesi ile 15 aydır görüşmemize rağmen ASKİ’ye içme suyu borularını değiştirtemiyoruz. Maalesef ki tüm su altyapı sisteminin ihaleye çıkarılarak düzenli ve sistemli bir şekilde bölge bölge ayırılarak yapılması gerekirken ASKİ’nin iş bilmezliği ve mevcut personeli ile sadece kırık borular yenileniyor, bunun sonucunda da sağlıklı bir alt yapı oluşturulamıyor. Bizim bir dakika bile kaybedecek vaktimiz yok. Vatandaşımız hizmet bekliyor. Mevcut tesisatta çatlak kırıkları gidererek yol çalışmalarına başlıyoruz. Vatandaşımızın daha fazla mağdur olup toz toprak içinde kalmasını istemiyoruz. Yolun asfalt yapılmasıyla vatandaşın problemleri bitecek. AYDEM 15 gün içinde elektriği yer altına alacak, bizde o aşamada parke taşını kaldırıp sizler asfalt isterseniz asfalt, parke taşı isterseniz parke taşı yapacağız. ”diye konuştu.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472