banner488

Başkan Atabay Mavişehir Spor Kompleksinin açılışını yaptı

Başkan Atabay Mavişehir Spor Kompleksinin açılışını yaptı
banner496
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Mavişehirde Spor Kompleksi ve Dinlenme yerinin açılışını yaptı. Didim Belediyesi tarafından yenilen içerisinde Tenis kortu, Basketbol sahası, voleybol sahası ve çocuk oyun guruplarının bulunduğu Mavişehir Gençlik Spor Parkı ve Dinlenme yerinin açılışına Başkan A. Deniz Atabay’ın yanı sıra CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve ilçe yöneticileri, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçemizde yaşayan gençleri spora yöneltip keyifli zaman geçirecek alanlar yaratmayı hedefleyen, bu bağlamda Mavişehir mahallesinde atıl bir şekilde bulunan Spor kompleksini yenileyerek, modern, çağdaş ve temiz yaşam ortamı sağlayan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, açılış öncesi vatandaşların yoğun ilgisi ve çocukların sizi seviyoruz başkanım, Mavişehir sizinle gurur duyuyor, iyi ki varsın başkanım, pankartları ile karşılanırken, açılışa katılan vatandaşların arasında yürümekte zorluk çekti.

Mavişehir halkına gösterdikleri sevgi ve ilgiden dolayı teşekkür ederek açılış da bir konuşma yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz hizmetleri ve projeleri mütevazı bir şekilde bu bizim zaten asli görevimiz diyerek abartmadan işimizin öngördüğünü yaptık. Ancak görüyorum ki başkaları “Pireyi deve yaparak” kendilerini ön plana çıkartma gayreti içerisinde. Bizde o zaman hizmetlerimizi halkımıza sunarken hem doğru ve kaliteli hizmeti vermek hem de yaptıklarımızı doğru bir şekilde anlatmak zorundayız. Önümüzdeki günlerde hizmetle geçen iki buçuk yılımızı çeşitli video ve görsellerle halkımıza göstereceğiz. Sevgili Didim halkı hizmetlerin en kaliteli ve güzeline layıktır. Halkımızın bu gün burada Mavişehir’de bizlere göstermiş olduğu sevgi ve ilgiye ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Sizler bizlerin yanında oldukça desteğinizi ve güveninizi aldıkça daha büyük çalışmalar gerçekleştireceğiz, Spor Kompleksi ve Dinlenme yerimiz halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. ve kurdelesini vatandaşlarla birlikte kesti.

Kurdela kesiminin ardından parkı gezen, Başkan Atabay basketbolcular, voleybolcular ve şampiyon teniscilerini ziyaret ederek sergilemiş oldukları performansları izledi Basketbolcu gençler 2015- 2016 sezonunda mahalli ligler il 3.lüğü kupasını kendilerine değer vererek spor ortamları yaratan Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’a hediye etti.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472