banner488

AK Parti’li Öz, Karpuzlu Çaltı Köprü çalışmalarını inceledi

AK Parti’li Öz, Karpuzlu Çaltı Köprü çalışmalarını inceledi
banner269
AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, seçim sürecinde söz verdiği Karpuzlu yolu üzerinde bulunan Çaltı Köprüsü çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Abdurrahman Öz’ün Çaltı Köprüsü çalışmaları Çine Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve Karpuzlu Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar ile birlikte inceledi. AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, aşırı sıcak ve Ramazan ayının getirdiği yorgunluğa rağmen hafta sonu Karpuzlu’da sahur programına katıldı. 
Hemşerileri ve partililerle Karpuzlu ilçe merkezindeki kahvehaneleri ziyaret ederek, Karpuzlu, Akçaabat Mahallesinde sahur programına katıldı. Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karpuzlu İlçe Başkanı S.Taner Çakar, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Ünlü ve mahalle Muhtarı Ramazan Mavi'nin de katıldığı iftar programında Karpuzlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kaya ev sahipliği yaptı. Hoş sohbet havasında geçen ziyaret sonrası Milletvekili Abdurrahman Öz, Kadir Kaya’nın eşine hediye takdim etti.








Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472