banner488

Ben Kurbağa Olmayacağım

Yaklaşık 15 yıldır su yavaş yavaş ısınıyor, biz de ısınmanın getirdiği rehavetin keyfini çıkarıyoruz. Kimileri hâlâ rehavetin keyfini çıkartmaktaysa da, dün “yetmez ama…” diyerek kazanın yavaş yavaş ısınmasına yol verenlerden bazıları su canlarını yakacak kadar ısınınca kazandan atlamaya başladılar, malum. İnsanlık hali işte!

Ülkemizde korkunç bir algı operasyonu ile Türk Milletinin kabul etmesinin mümkün olmadığı konular birer - birer yutturuluyor. Bir zamanlar kırmızı çizgiler vardı. Şimdi Türk Milleti akıl tutulması yaşıyor.

Algı operasyonları; kontrol altına alınan Medya tarafından topluma her gün pompalanan, aldatma, inandırma, uyutma, etki altına alma için yapılan program ve yayınlarla toplum şekillendirilmeye çalışılmaktadır. Karşı fikir, araştırma ve bilimsel düşünme yok edilmeye, insanlara ne verilirse onu almaya zorlanmaktadır. Zamanında Sayın Turgut ÖZAL; toplumu istediği şekilde yönlendirmenin yolunun algı operasyonları ile mümkün olduğunu çok veciz bir şekilde ifade ederek, "alışırsınız - alışırsınız" demedimi?
Terörist Başı ile görüşen şerefsizdir. Oslo'da PKK ile görüşülmedi, görüşme yapıldığını ispat etmeyen şerefsizdir. Bu sözü hatırlayan var mı beyler. Zamanında terörist başına Sayın diye dava açılırken, Başbakanlık sözcüsü, Sayın demekle kalmayıp onun itibarını savunmaktadır.

-Türk Milletinin normal şartlarda PKK Terör Örgütü ile pazarlık yapılmasını kabul etmesi mümkün değildi. Fakat aşağıda ifade edilen algı operasyonları ile PKK ile yapılan pazarlıklar, kabul edilebilir bir düşünce gibi gösterilmeye çalışıldı. Başarıldı mı sonuç ortada.  Şimdi terörist başının ne zaman serbest kalacağını tartışır hale geldik.

. PKK ve Terörist Başı ile Hükümet görüşmüyor Devletin unsurları görüşüyor.
. Çözüm süreci ile silahlar susacak, analar ağlamasın.
. Adım adım federal yönetime, Özerk yönetim ve bağımsız devlet kurulmasına gidecek yollar döşenmeye başlıyor. Son BŞB yasası şekir içinde sunuldu. Halka anlatmaya muhalefetin güçü yetmedi.  Bunun alt yapısı da algı operasyonu ile hap gibi Türk Milletine yutturulmaya çalışılıyor.. Yerel Yönetimler yasası çıkarılarak bölgelerin yerinden yönetilmesi sağlandı.

- Ordunun ve Milli değerlere önem veren aydınların yıpratılması için açılan Balyoz, Ergenekon, Casusluk ve Fuhuş davaları ile Türk Ordusunun ve Vatansever önderlerin suçlanması sağlandı. Türk Milletinin gözünde "acaba bunlar suç işlemişler midir?" imajı yaratılarak itibarsızlaştırılmaları sağlandı. Başarıldı mı?

- Egemen Dış güçlerin, Üniter Türkiye Cumhuriyeti ve Milli değerleri yıpratma çabaları kapsamında, neredeyse Türk kelimesi yasaklandı, TC’ler kaldırıldı, Bayrağa ve Atatürk’e saldırılara göz yumularak Atatürk'ün itibarsızlaştırılması için de Türk Milletinin kabul etmesinin mümkün olmadığı algı operasyonu yürütülmektedir.

- İslami değerlere uygun yaşamayan insanlar, Müslüman görüntüsüyle İslamiyet'i kullanarak kendilerine sağladıkları menfaatleri ve yapılan yolsuzlukları haklı gösteren şahıslar için uygulanan algı operasyonu ile Türk Milletine kabul ettirilmeye çalışılmaktadır.

- Anayasa'nın 66. Maddesinde ifade edilen "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür." İfadesine rağmen, Türk Milletini ayaklar altına alan bir yönetimin nasıl kabul gördüğünü anlamak mümkün değildir. Bu hakaretler de Türk Milletine algı operasyonları ile kabul ettirilmeye çalışılmaktadır.

- Başbakan'ın "Toprak satılıyorsa alıp götürmüyorlar ya" diyerek, Yabancılara toprak satışını yasallaştırılmış, Mukabiliyet göz ardı edilmiştir.
Osmanlı döneminde, yabancılara verilen Kapitülasyonların, Osmanlının çöküşünü getirdiğini bildiğimiz halde, Özelleştirme adı altında Türkiye'nin önemli kurumları ve tabii kaynakları yabancılara satılmaktadır. Ülke Bankacılık sisteminin % 60 yabancıların elinde.
 

- Kayıp trilyonlar ve Deniz Feneri davalarında halktan toplanan paraların akıbeti tespit edilmesine rağmen, davalar sürüncemeye bırakılıp zaman aşımına uğratıldı.

- Terör örgütlerine devlet desteği kabul edilemez. IŞİD, PKK, ÖSO gibi Terör örgütleri ile işbirliği yapılması ve destek verilmesi Türk Milleti tarafından kabul edilmesi mümkün değildir. Bu destekler açığa çıkmış olmasına rağmen algı operasyonu ile üzeri örtülmeye çalışılmaktadır.

- Kozmik odaya girilmesi için yaratılan, Bülent ARINÇ'a suikast düzmecesi, Türk Milletine yutturulmak için algı operasyonu yürütülmüştür.

ABD’yi dost gösterenlerin ABD Meclisinin Lozanı kabul etmediğini Türk Milletine açıklamalarını beklemiyoruz tabii ki. Daha I. Dünya savaşı sonrası planladıkları Türkiye'nin parçalanması planlarını fırsat buldukları her ortamda uygulamaya koymak için büyük gayret gösteriyorlar.

Egemen Dış güçler, tarihte olduğu gibi planlarını uygulama konusunda hedeflerine erişmek için yurt içinde ve dışında ihanet odakları bulma konusunda da hiç zorluk çekmiyorlar.

Türk Milleti bu işlemlerle uyutuluyor. Bu gibi algı operasyonları sonucu
Türk Milleti akıl tutulmasına uğratılıyor.

 

"Tüm gerçekler üç adımda gelirler:
Önce ciddiye alınmaz.
İkinci olarak şiddetle karşı çıkılır.
Son olarak, zaten belli olan bir şey denir ve kabul edilir."

Arthur Schopenhauer

Algı operasyonu ile Türk Milletinin kabul etmesinin mümkün olmadığı konular
birer - birer yutturuluyor. Türk Milleti akıl tutulması yaşıyor.

 


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner498

banner472