banner488

Üpbüller Aydın Şubesini Açtı

Çine’li iş adamı Celal Üpbül, Profilo-Üpbüller Ticaret Dayanıklı Tüketim Malları 3. Şubesini Aydına açtı.

Üpbüller Aydın Şubesini Açtı
banner269
Aydın’ın önde gelen isimleri ve pek çok davetli katıldı. Açılışta Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Ak Part Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç,Halk Bankası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Savaş, Ak Pati İl Başkanı Sadık Atay, iş adamı Yalçın Betxlarge Pekgüzel,Çine Müftüsü,Profilo Batı Anadolu Bölge Müdürü Mehmet Çimen, Aydın’dan ve Çine’den bir çok esnaf  arkadaşları ve dostları Üpbüller’i yalnız bırakmadı.
Açılışta konuşan Mustafa Üpbül, “Bu mutlu günümüzde törenimize katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Daha büyük kitlelere hizmet verebilmek için Aydın şubemizi açmış bulunuyoruz. Aydın’a sadece ticaret için değil ilkeli,doğru ve satış sonrası hizmeti sağlamak için geldik. "Her Eve Bir Profilo" sloganıyla girdiğimiz bu yolda yeni şubemizin tüm Aydın halkına hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.
Açılış dualar eşliğinde yapıldı, kurdeleyi Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Ak Part Aydın Millet Vekili Ali Gültekin Kılınç,Halk Bankası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Savaş, Ak Pati İl Başkanı Sadık Atay birlikte kesti.

















Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2014, 18:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
nevzat ünaldi
nevzat ünaldi - 10 yıl Önce

Hayırlı ugurlu olsun ALLAH utandırmasın.

SIRADAKİ HABER

banner472