banner488

TEMA’dan Başkan Kale’ye Teşekkür Mektubu

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'ndan (TEMA), İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'ye teşekkür geldi.

TEMA’dan Başkan Kale’ye Teşekkür Mektubu
banner269

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'ndan (TEMA), İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'ye teşekkür geldi.

Başkan Kale'nin çevreye olan duyarlı çalışmaları ile TEMA'nın yaptığı faaliyetlerde verdiği destekten dolayı TEMA Vakfı tarafından teşekkür mektubu gönderildiğini dile getiren TEMA İncirliova Gönüllü Sorumlusu Alaittin Köse, Başkan Kale'yi makamında ziyaret ederek teşekkür mektubunu takdim etti.

TEMA olarak yaptıkları tüm çalışmalarda Başkan Kale'nin kendilerine hep destek verip yanlarında olduklarını vurgulayan TEMA İncirliova Gönüllü Sorumlusu Alaittin Köse; "Başkanımız Gürşat Bey 2014-2015 Faaliyet Yılı'nda yaşanabilir bir gelecek için sorumluluk üstlenerek TEMA Vakfı çalışmalarına gönüllü destek vermesi bizleri onurlandırmıştır. Biliyor, ve inanıyoruz ki hep birlikte toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil, milyonlarca canlının birlikte yaşadığı bir dünya yaratmaya bir adım daha yaklaştık. Çevreye, toprağa ve ormana ait sorunlarımızın çözümü hususunda ve yaptığımız tüm faaliyetlerde desteklerinizi bizlerden esirgemediniz. TEMA Vakfı'na verdiğiniz gönülden destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte daha yeşil ve yaşanılabilir bir İncirliova oluşturacağız" diyerek, Başkan Kale'ye teşekkür etti.

Başka İncirliova Yok                                         

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından kendisine gönderilen teşekkür kartından dolayı büyük bir onur duyduğunu dile getiren Başkan Kale ise; "Yaşanılabilir bir kentin olmazsa olmazları arasında doğa ve ağaçlandırma çalışmaları gelmektedir. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana çevre temizliği, ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarına büyük önem vermekteyiz. Bu kapsamda da bazı sokak ve caddelerde ağaç dikimlerini gerçekleştirdik. Şehir Merkezimizde bulunan çöplüğün ıslahını gerçekleştirerek buranın ağaçlandırılması için çalışmalar başlattık. Doğaya zarar verecek olan evsel atıkların birinci elden toplatılması için ayrıştırılmış çöp konteynırlarını ilk defa temin ederek mahallelerimize dağıttık. İlçe genelinde geniş çaplı bir temizlik çalışmasını başlattık ve bu çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bizler şunu çok iyi biliyoruz ki Başka Türkiye ve tabi ki İncirliova yok. Bu nedenle doğamızı korumak, çevremizi temiz tutmak ve ağaçlandırmak bizlerin asli görevi ve onurudur. İncirliova Belediye Başkanlığı olarak Kurumsal çalışmalarımızın yanı sıra TEMA gibi birçok sivil toplum kuruluşu ile birlikte hareket etmekteyiz. İlçemizin geleceği için yapılacak her türlü çalışmaya destek verdik vermeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 11:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472