banner488

Özlem Çerçioğlu’nun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Ramazan Bayramı sebebi ile kutlama mesajı yayınladı

Özlem Çerçioğlu’nun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
banner496

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ramazan Bayramı sebebi ile yayınladığı kutlama mesajında toplumsal dayanışma bilincine vurgu yaparak, “Toplumsal dayanışma ve paylaşımın en üst seviyede yaşandığı bu özel günlerimizi bütün bir yıla yaymak pek çok toplumsal sorunumuzun çözümünde anahtar olacaktır” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu mesajında şunları ifade etti, “Ortak duygu ve düşüncelerimizin en üst seviyede yaşandığı bayram günlerinin hümanist ve hoşgörülü ruhunu yılın birkaç günü ile sınırlı tutmayarak, toplumsal hayatımızın tüm evrelerinde yaşayabilmemiz bizlere çok önemli kazanımlar sağlayacak, pek çok toplumsal sorunumuz daha kolay çözülecektir.

Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak sadece özel günlerde değil, yılın tamamında  hemşehrilerimizin bize ihtiyaç duydukları her gün ve saatte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm hemşehrilerimin Ramazan  Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım”

 

 


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 02:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472