banner488

Konya Kültür Sitesi 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Konya Kültür sitesinin Engelli Kardeşlerimize ve milli bayramlarımıza olan duyarlılığı diğer sitelere ve kentlere örnek oldu.

Konya Kültür Sitesi 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı
banner269

Didim Fevzipaşa mahallesine bağlı Konya Kültür sitesi İlçemizdeki bir çok site gibi  milli bayramlara duyarlılığı ile örnek bir davranış sergiledi.

30 Ağustos günü saat 11.30 Konya Kültür Sitesi meydanın gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde, Atatürk büstüne çelenk koyma ve 1 Dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşının okundu.

Zafer Bayramı töreni sonrasında geleneksel hale gelen dört yıl önce Cumhur Tuncay'ın önderliğinde bir grup gönüllünün başlattığı engelli vatandaşlara akülü araba alma etkinlikleri, bu yıl da devam etti.Sitede düzenlenen yaz kermesinden elde edilen gelirle, 3 akülü sandalye ve 1 akülü motorlu bisiklet alındı ve düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine verildi.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş'ın da katıldığı Konya Kültür Sitesi sahilinde düzenlenen tören de konuşan Konya Kültür Sitesi Başkanı Ergün Ünüvar, "Konya Kültür Sitesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğin dördüncüsünü gerçekleştirmenin ve dört akülü sandalye almanın mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz" dedi.

Tören de bir konuşma yapan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'da engellilere yönelik yapılan her tür çalışmayı takdir ettiklerini ifade ediyoruz ve engellilere yönelik çalışmaları destekliyoruz ifadelerini kullanırken duyarlılığından dolayı Konya Kültür Sitesi sakinlerine teşekkür etti.





Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2015, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472