banner488

Germencik MHP Kadın Kolları, Türk Bayrağı Dağıttı

MHP Germencik İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yalçınkaya ve kadın kolları üyeleri, terör saldırılarını kınamak adına Germencik merkezde bulunan esnafları tek tek dolaşarak Türk Bayrağı dağıttı.

Germencik MHP Kadın Kolları, Türk Bayrağı Dağıttı
banner496
 Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Yalçınkaya “Geçirdiğimiz bu hassas ve zor dönemde Ulu önder Atatürk’ün ve kahraman ecdadımızın bizlere emanet ettiği kutsal vatana sahip çıkmak bizlerin görevidir. Geçirdiğimiz zor günlerde ilçemizde, birlik ve beraberliğimizin sembolü al bayrağımızı her yerde dalgalandırmak adına MHP Kadın Kolları olarak, bayrağı olmayan ev ve işyeri kalmasın istedik. Tüm halkımızı evlerine ve işyerlerine bayrak asmaya davet ediyoruz” dediler.

MHP Germencik Teşkilatı Kadın Kolları, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı da belediye yeni hizmet binasında ziyaret ettiler. Başkan Akın ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yaşanan terör olayları nedeniyle ülkemiz zor bir süreçten geçmekte ve hepimizi derinden yaralamaktadır. Bugünlerde hepimizin birlik ve beraberlik içinde bayrağımıza, milletimize ve vatanımıza sahip çıkmamız gerekir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” şeklinde konuştu.







Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472