banner488

Fatih Portakal 8 Mart’ta Forum Aydın'a geliyor

Başkan Çerçioğlu ve Fatih Portakal Forum Aydın’da Kadınlar Günü söyleşisinde buluşuyor

Fatih Portakal 8 Mart’ta Forum Aydın'a geliyor
banner496

Forum Aydın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Aydınlı gazeteci ve sunucu Fatih Portakal’ı hemşerileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da konuk olacağı söyleşide Fatih Portakal, toplumumuzda kadının yerini masaya yatıracak.

Aydın ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde düzenleyeceği söyleşi ve dans gösterisiyle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Kadınlar Günü’nün anlam ve önemine vurgu yapan etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Forum Aydın, gazeteci ve FOX TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal’ı ağırlayacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun konuk olacağı söyleşide, toplumumuzda kadının yeri ve sorunları masaya yatırılacak. Söyleşi, 8 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak.

Söyleşinin hemen öncesinde, Zeytin Meydanı’nda Aydans Gençlik ve Spor Kulübü’nün sunacağı ‘Unutulmaya Yüz Tutmuş Kadın Dansları’ adlı gösteri, ziyaretçilere görsel şölen sunacak.


Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 15:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472