banner488

Erdem “ Aydın’da ‘biz’ diyenler kazandı. ‘Ben’ diyenler kaybetti”

Aydın’da oylarını arttırarak 3 milletvekili çıkaran AK Parti’de bayram havası var. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Ak Parti il binasında partililerle buluştu.

Erdem “ Aydın’da ‘biz’ diyenler kazandı. ‘Ben’ diyenler kaybetti”
banner496

Partililere teşekkür eden Milletvekilleri ve İl Başkanı açıklamalarda bulundular. Açıklamasında Büyükşehir Belediyesine yüklenen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem “ Milletimiz büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Çünkü 7 Haziran’da milletimiz yine doğru karar vermişti. Maalesef siyasi partilerin yöneticileri milletin verdiği mesajı doğru algılayamadı. Çözüm üretilememişti. Çözümü milletimiz üretti. 7 Haziran’da ortaya çıkmayan rahatlama 1 Kasım’da çıktı.  Bu elbette AK Parti’nin bir başarısıdır. Ak Parti kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin doğusuyla batısını, kuzeyiyle güneyini ayırt etmeden her yere hizmet ederek sorunlara çözüm getirmek suretiyle siyasetini yürütüyordu. Milletimiz her seçimde bunu görerek oy vermiştir. Bu seçimde de öyle oldu. Milletimiz Ak Parti’ye güvendiğini gösterdi. İnşallah biz bu güvene layık olacağız.

Ak Parti, Aydın’da da 30 bin civarında oyunu yükseltti. Bu oldukça ciddi bir rakam. Her şeye rağmen 30 bin arttı. Aydın’da Türkiye’de hiçbir ilde olmayan bir uygulama var. Hiçbir ilde bu kadar hoyratça bu kadar pervasızca bir belediyenin bütçesi bir partinin oyunu arttırmak için kullanılmıyor. Buna rağmen AK Parti milletvekilini geri aldı. Bundan sonra ben değil biz diyebildiğimiz müddetçe Ak Parti daha büyük başarılara imza atacak. Seçimde ben değil biz diyenler kazandı. Ak Parti olarak biz demenin ne demek olduğunu gösterdi. Aydın’da ben diyenler kaybetti biz diyenler kazandı “dedi.

Aydın’ımızın Sorunlarını Beraber Çözeceğiz

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş açıklamasında “Ülkemiz kazandı. Milletimiz kazandı. Bundan dolayı çok mutluyuz. Aydın’ın sorunlarını bilen kadro kazandı. Ankara’yı bilen bir kadro kazandı. Tek başına iktidar olmamız, hem Aydın’ımız hem ülkemiz için çok önemli bir avantaj. İktidarımızın, hükümetimizin elini Aydın’da daha fazla hissetmesini sağlayacak bu kadroyla birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Biz Aydın’ımızın asıl aş ve iş üretimle ilgili problemlerinin önünü açacak adımları el birliğiyle atacağız. Bugüne kadar birlikte yaptık. Bugünden sonra da birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Aydın’ımızın sorunlarını da birlikte beraber çözeceğiz. Aydın kazandı” dedi.

Vatandaşımız Bir Kaos İstemediğini Gösterdi

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ““Böyle mutlu bir güne uyanmanın bahtiyarlığını anlatmaya bile gerek yok. 5 aylık fetret döneminden sonra milletimiz tekrar bize büyük bir teveccüh gösterdi. Öncelikle aziz milletimize teşekkür etmek istiyorum. Bu milleti tekrar sıkıntıya sokmadığı için milletimize teşekkür ediyorum. Aydın’da kaybettiğimiz üçünü milletvekilini bize kazandırdığı için Aydınlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Biz Aydın olarak üzerimize düşeni yaptık. Türkiye de üzerine düşeni yaptı. 2019 yılına kadar ‘nerede kalmıştık’ diyerek yolumuza devam edeceğiz. Aydın bu dönem çok şanslı. Ankara’ya gönderdiğimiz milletvekili tablomuz Aydın’ın ilerideki hak ettiği yere gelmesi açısından çok önemli bir dönem olacak.

Biz Aydınlı hemşerilerimizden istikrarın devamı için ödünç oy istemiştik. Milliyetçi kardeşlerimizin ve doğu-güneydoğu kökenli kardeşlerimizin tekrar Ak Parti’yi tercih etme teveccühünde bulunduğunu görüyoruz. Bu emanet oylara sahip çıkacağımızın sözünü de vermek istiyorum. Kaybeden olmadı. Millet kazandı.

 

İlimizdeki Ak Parti oylarının artmasıyla ilgili de konuşan Özmen “Aydın’daki oy artışı da Türkiye’deki artışın bir yansıması. Vatandaşımız huzur ve istikrara verdiği önemi dile getirdi. Terörle yaptığımız mücadeleye destek verdi. Vatandaşımız bir kaos istemediğini  gösterdi. Türkiye’deki diğer partilerin ülkeyi yönetme konusunda bir iddia ve iradelerinin olmadığını vatandaşımız da gördü. Bu süreçte muhalefet partilerinin hiç birisi elini taşın altına koymadı. Milletin verdiği oya sahip çıkmadı. Milletin kendilerine verdiği yetkiyi farklı yönlerde kullandılar. Millet bir kaosa izin vermedi” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472