banner488

Ege Et'in Şubesi Açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek’ten sonra vatandaşların ekonomik ve kaliteli et tüketebilmeleri için Ege Et’in ilk şubesini vatandaşların hizmetine açtı.

Ege Et'in Şubesi Açıldı
banner496

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin büyük beğeni toplayan Halk Ekmek projesinin ardından hayata geçirdiği Ege Et’in ilk şube açılışı Efeler ilçesi Balık Çarşısı’nda gerçekleşti. Açılışa CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Aydın Kasaplar Odası Başkanı İsmail Kadı, Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, milletvekili aday adayları ve vatandaşlar katıldı.
Aydın halkının “Halk Youwin Ekmek” uygulamasına yoğun talep göstermesinin ardından “Ege Et” uygulamasını da vatandaşların hizmetine sunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Gün geçtikçe zorlaşan ekonomik şartlar içinde vatandaşımıza destek olabilmeyi çok önemsiyorum. Halk Ekmek ile vatandaşlarımızın bütçelerine göre düzenlediğimiz park ve kafeleri bunun için hayata geçirdik. Ege Et satış şubeleri ile aynı doğrultuda vatandaşlarımızın ekonomik ve kaliteli et tüketmesini hedefledik. Ana çıkış noktamız ‘Üreticiye Destek, Halka Hizmet’tir” dedi.
Sosyal belediyecilik anlamına vatandaşlar için hizmet üretmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Çerçioğlu, “6 yıldır sizlerden aldığım güçle Aydın ilimiz genelinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza bütün gücümüzle hizmet etmekteyiz. Seçimler öncesinde halk ekmeği Aydın’ın her noktasına ulaştıracağımıza söz vermiştik. Bunun için Bozdoğan’da 30 Bin adet ekmek kapasiteli fırınımızı açtık. Allah’ın izniyle sizlerin desteği ile Mayıs ayında da Kuyucak’ta 100 Bin ekmek kapasiteli fırınımızı hayata geçireceğiz. Bugün Ege Et’in ilk şubesini açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üreticiye destek ve halka hizmet için çıktığımız bu yolda ilk şubemizi Efeler’de açtık. İkinci şubemizi Nazilli’de, üçüncü ve dördüncü şubelerimizi Efeler ile diğer ilçelerimizde açacağız” şeklinde konuştu.
Balık Çarşısı’ndaki satış şubesinin hizmete girmesinin ardından kısa zaman içinde Efeler merkezde 3, Nazilli’de ise 1 adet satış noktası daha vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Ege Et satış noktaları Efeler merkezde Egemenlik Bulvarı Balık Çarşısı’nda, Meşrutiyet Mahallesi’nde Gediz Caddesinde, Kurtuluş Mahallesi Kıbrıs Caddesinde, Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarında ve Nazilli’de ise Altıntaş Mahallesi Uğur Mumcu Parkı karşısındaki İstasyon Bulvarında yer alacak.






Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 10:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472