banner488

Doç Dr. Çağatay Üstün, "Özakcan Beni Rüyadan Uyandırdı"

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Çağatay Üstün, Efeler Kent Konseyinin düzenlediği "Etik ve Ahlak" konulu konferansa katıldı.

Doç Dr. Çağatay Üstün,
banner496

60’a yakın "Etik ve Ahlak" konulu konferans veren Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Çağatay Üstün ilk kez bir seçilmişin konferansına katıldığını Casinomaxi söyledi.

Efeler Kent Konseyinin düzenlediği "Etik ve Ahlak" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Ana Bilim Dalı Başkanı
Doç. Dr. Çağatay Üstün; Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan beni rüyadan uyandırdı. 60’a yakın "Etik ve Ahlak" konulu konferans verdim, rektörler dahil olmak üzere hiçbir erk temsilcisi davetli oldukları halde katılım göstermediler. Belediye Başkanımıza gösterdiği bu hassasiyet nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

Efeler Kent Konseyi başkanı Tuncay Erdemir ise bu görevi ne kadar ciddiye aldıklarının altını çizerek , “ Bu konferansa katılanların hepsi ya sivil toplum örgütü, ya meslek odası temsilcisi, ya da siyasi parti temsilcisi; burada bulunan tüm katılımcılar taşın altına elini koyanlardır. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ise konferansa katılımıyla Aydınlı olmanın farkını bir kere daha ortaya koymuştur” diyerek sözlerini tamamladı.

 Özakcan, Üstün’e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederken; “Efeler Kent Konseyi Başkanına ve yürütme kuruluna bu etkinlikten ötürü kutluyorum. Kent Konseyinin yapılanmasını önemsiyorum, çünkü Kent Konseyinin ve halkın, kentin yönetiminde katkılarının olacağına inanıyorum. Bu kenti konseyimiz ve halkımızla ile birlikte yöneteceğimizi iddia ederek talip olmuştuk. Bu anlayışımız dikkate alınmış ki, bizi bu göreve layık gördüler. Hocamıza "Etik ve Ahlak" konusunda yaptığı bilgilendirmelerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 10:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472