banner488

Belediye Personeline İlaçlama Eğitimi

Efeler Belediyesi’nin kuruluşundan bu güne, nitelikli personel ve hizmet kalitesi ile ilgili çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediye Personeline İlaçlama Eğitimi
banner269

Efeler Belediyesi Sağlık Müdürlüğü’nün ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirecek personele; çalışmaların etkili, verimli ve en sağlıklı şekilde gerçekleştirilebilmesi için seminer verildi.

Efeler Belediyesi Hizmet Binası girişinde cumartesi günü verilen İş Sağlığı ve İşyeri 1xbet güvenliği içerikli eğitim seminerine ilaçlama hizmetlerinde görev alacak 54 personelin tamamı katıldı. Seminere katılan personele yönelik eğitim; İşyeri Hekimi Aycan Can Polat ve İşyeri Güvenliği Uzmanı Özgür Polat tarafından verildi.

Çevreyi, kendilerini ve hizmeti tehlikeye düşürmeden; yapılan işin bilinçli, etkili ve toplum sağlığı kriterlerine uygun yapılması için verilen eğitimde, her türlü detay gözetilerek, personel donanımlı hale getirildi.

Eğitime tabi tutulan personel hem yasal hak ve sorumluluklarının farkında olacaklar, hem de biyosidal ürünlerin kullanım usül ve esaslarını öğrenmiş olacaklar.

Çalışmalarda görev alacak personelin sağlık durumunun, ilaçlama yapılan ortama uygun olup olmadığını belirlemek için sağlık kontrolleri yapıldı.




Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 13:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472