banner488

Türkiye’ye Yakın Vizesiz 10 Ülke

Vizesiz gezmek, hemen her Türk’ün hayalleri arasındadır.

Türkiye’ye Yakın Vizesiz 10 Ülke
banner269


 

Vizesiz gezmek, hemen her Türk’ün hayalleri arasındadır. Avrupa’da vize olmadan özgürce dolaşmak, dilediğiniz zaman dilediğiniz yere gidebilecek olmak gerçekten çok keyifli bir durumdur. Çünkü diyelim ki canınız pizza çekti ve Roma’da yemek istiyorsunuz; hemen uçak biletinizi ayarlıyorsunuz ve Roma’ya gidip pizzanızı yedikten sonra dönüyorsunuz. Ya da hafta sonu arkadaşlarınızla Eyfel Kulesi’ni görmek istiyorsunuz, hemen yerinizi ayırtıp uçağa binip gidiyorsunuz. Tabi şu an için bu yerler Schengen Vizesi istiyor ancak vize istemeyen ülkeler de bulunuyor. Peki siz vizesiz ülkeler hangisi biliyor musunuz?

 

Maddi bir külfeti olmasının yanı sıra, birçok evrak istenmesi, şart koşulması, kontroller vs derken vize başvurusu sıkıntılı bir sürece dönüşebiliyor. Üstelik vizenizin çıkacağı da garanti olmuyor. O halde size çok daha garanti bir yöntem tavsiye ediyor ve vizesiz gezmenizi öneriyoruz. İşte vizesiz gezilecek tatil yerleri arasında ülkemize en yakın olan bölgeler:

 

1- Sırbistan

2- Kosova

3- Karadağ

4- Bosna Hersek

5- Arnavutluk

6- Makedonya

7- Gürcistan

8- Lübnan

9- Ukrayna

10- Tunus

 

Eğer yakın yerler dışında hem uzak hem de vizesiz yerler arıyorsanız Maldivler, Bahamalar, Phuket turu gibi seçenekler varken bir yandan da gemi turları ile gezeceğiniz Uzakdoğu turu, Fiyort kıyıları, nehir turları gibi birçok vizesiz alternatif bulunuyor.

 

Önümüz Kurban Bayramı ve bayram tatili şimdiden 9 günlük olacağa benziyor. Eğer siz de yurt dışına çıkmak istiyorsanız şimdiden rezervasyon yaptırıp yer ayırtmanızda fayda var. Bayram tatilinde herkesin bir planı olduğunu düşünürsek, açıkta kalabilme olasılığınız yüksek. Ne kadar erken harekete geçerseniz o kadar iyi olacaktır.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2016, 14:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Affer bacaksız
Affer bacaksız - 10 yıl Önce

Özlem akıllı kadındır akil adamlarla yürümeyi bilir

SIRADAKİ HABER

banner472