banner488

Hasar ve Tutanak Sorgulama

Uzun yıllardan beri tramer sorgulama işlemlerinde en kaliteli hizmeti sunmakta olan sitemiz

Hasar ve Tutanak Sorgulama
banner496


Uzun yıllardan beri tramer sorgulama işlemlerinde en kaliteli hizmeti sunmakta olan sitemiz, güncel bilgiler ile sizleri buluşturmaktadır. Sitemizde tramer sorgulaması yaparak, araçlara ait olan bütün trafik ve sigorta bilgilerine ulaşmanız mümkündür. Bu bilgiler, Plaka hasar sorgulama işlemi ile birlikte, araçlara ait olan trafik sigortası, kasko bilgileri, kaza sayıları ve kazalar için ödenmiş olan tutarlar, araçların bakım bilgileri şeklinde sunulmaktadır.

Araç hasar kaydı sorgulama işlemleri, genellikle ikinci el araç alım satım işlemleri sırasında, yapılması tavsiye edilen bir işlemler bütünüdür. Bu hasar sorgulama sayesinde ikinci el araç alımında tüm bilgilere sahip olarak, gönül rahatlığı ile alım yapabileceksiniz. İkinci el araç alımı sıfır araç alımındaki gibi sorunsuz geçen bir alım olmayabilmektedir genelde.

Sitemizden Tramer tutanak sorgulama ile ikinci el araç alımlarınızda da içinize sine sine veya diğer bir deyimle ne aldığınızı tüm kusurlarıyla fark edecek ve kandırılıp emeğinizin, zamanınızın, paranızın ziyan olmasını çöpe gitmesini engelleyeceksiniz. Zararsız, mutlu ve kendinden emin bir alım yapmak için hasar sorgulama ile sitemiz hizmetinizde.

Kaynak : www.tramerhasarkaydi.com

 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472