banner488

Aydın'da Araçlara Baltalı Saldırı

Aydın'da, gece yarısı park halindeki dört aracın camları baltayla vurularak kırıldı.

 Aydın'da Araçlara Baltalı Saldırı
banner269
ydın'da, gece yarısı park halindeki dört aracın camları baltayla vurularak kırıldı. Güvenlik kameralarından kaçamayan ve çevre sakinlerinin fark etmesi sonucu kayıplara karışan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, gece saat 01.04 sıralarında Aydın'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Güvenlik kamerası görüntülerinden aşırı alkollü oldukları ve yürümekte güçlük çektikleri anlaşılan iki genç, Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde yürüyerek 1953 Sokak kesişme noktasına geldi. Gece karanlığında ellerinde parlayan ve balta olabileceği tahmin edilen bir cisimle yürüyen Casino Siteleri saldırganlar 1953 Sokağa girerek park halindeki iki lüks aracın camını baltayla kırdı. Daha sonra tekrar Mithat Paşa Caddesi'nde aşağı yukarı yürümeye başlayan şüpheliler, arka arkaya park halinde olan iki aracın daha camını kırdı.

Çevrede oturanların gürültüyü duyarak balkona çıkması üzerine paniğe kapılan saldırganlar, olay yerinden uzaklaşarak gece karanlığından da faydalanıp izlerini kaybettirdi. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye gelen polis, baltayla camları kırılan araçlarda inceleme yaparak görgü tanıklarından bilgi aldı.

Dört araçta maddi hasarın oluştuğu saldırı anı ve saldırganların birkaç kez caddede tur atması cadde üzerinde bulunan işyerlerindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Polis kamera kayıtlarından eşkalleri belirlenen saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. İHA
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2012, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472