banner488

Aydın Valisi'nden Bayram Mesajı

Aydın Valisi Kerem Al, "Bayramlarımız, millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir" dedi.

Aydın Valisi'nden Bayram Mesajı
banner496
Aydın Valisi Kerem Al, "Bayramlarımız, millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir" dedi.

Vali Al, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, milletçe, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Bayramların, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günler olduğunu ifade eden Vali Al, mesajında şunları kaydetti:

"Bayramlar diğer yandan da, kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik Polobet bağlarının pekiştirildiği ortamlardır.Bayramlarımız insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesiledir. Kısacası Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günleri taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Özelikle bugünlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Ülkesi ve vatanı için canlarını veren şehitlerimizin ailelerine, çocuklarına, kahraman gazilerimize, yetimlerimize her zaman sahip çıkan aziz milletimizin, annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi unutmayacağı inancıyla, bayram sevincimizi onlarla paylaşarak birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek muhafaza edelim."
Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2012, 18:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472