banner480

Aydın Valisi görevine başladı

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, “Tüm gücümüzle Aydın’a hizmet etmeye çalışacağız”

Aydın Valisi görevine başladı
banner269
Aydın’daki görevine başlayan Vali Erol Ayyıldız, “Tüm gücümüzle Aydın’a hizmet etmeye çalışacağız” derken, Aydın hakkında bilgi sahibi olmamanın da cahillik ile eş değer olduğunu söyledi.

Valiler Kararnamesi ile Aydın Valiliğine atanan Erol Ayyıldız, görevine başladı. Vali Ayyıldız için Aydın Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi.
Polis Tören Mangası eşliğinde düzenlenen karşılama törenine Aydın Belediyesi Başkan Vekili Sümran Ünal, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Kurum Amirleri, Birim Müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Zonguldak Valiliği’nden Aydın Valiliği’ne atandığı için sevinçli olduğunu belirten Vali Erol Ayyıldız, “Yeni görev yerimin Aydın olmasına sevindim. 25 yılı aşkın meslek hayatımızın birikimiyle birlikte, heyecanımızla ve tüm gücümüzle Aydın’a hizmet etmeye, çalışmaya geldik. Ne kadar bilgimiz ve gücümüz varsa Aydın’ın için sarf edeceğiz. İnşallah Aydın’ı yarınlara hazırlamaya, marka kent olması noktasında üzerimize ne düşerse, tüm gayretimizle yerine getirmeye çalışacağız.

Aydın’a daha önce geldim. Aydın hakkında bilgim var. Aydın hem vilayet, hem de Türkiye’de ve dünyadaki yeri itibariyle marka kent olma noktasında potansiyeli olan bir kent. Dolayısıyla Aydın hakkında bilgi Sahabet sahibi olmamak cahillikle eş değer olur” diye konuştu.


Aydın’a gelmeden önce Ankara’da toplantılara katıldığını ifade eden Ayyıldız, şunları söyledi:
“Aydın Havzası hakkında ve Aydın’ı ilgilendiren diğer meselelerle ilgili Ankara’da toplantılara katıldım. Aydın ile ilgili bilgi sahibi oldum. Aydın, tarım potansiyeliyle, sanayisiyle Ege Bölgesi’nin incilerinden biri. İnşallah birlik ve beraberlik içinde çoğu güzel şeylere hizmet edeceğiz. Biz de ne varsa ortaya koyalım derler ya. Sinerjiyle mutlaka ortaya güzel şeyler çıkar. İnşallah Aydın’ı yarınlara güzel bir şekilde taşırız. Ben buna inanıyorum. Heyecanımızı, şevkimizi, çabamızı da koruyoruz. Dolayısıyla bu heyecanı, bu işin sonuna kadar götürmek gerektiğine inanıyorum .
Mevzuat çerçevesi içinde güzel şeyler yapmak istiyorum. Sevgi ve saygıyı belli çerçeve içinde tutarsak, ortaya güzel hizmetler de çıkıyor. Söz konusu kurum belediye olur, diğer kurum ve kuruluşlar olur, sivil toplum kuruluşları olur, her şeyden önemlisi basın olur, hepsi için geçerli.”

Ayyıldız, “Bana göre basın son derece önemli. Bazen bu durumu değiştiremiyorsunuz. Basın bazen bir yazıyla kişiyi ikna edebiliyor, başkası kolay değiştiremiyor. Benim telefonum 24 saat açıktır. Ne zaman hangi konuda bir sorunuz olursa bana ulaşabilirsiniz. Ben gerçekleri ortaya koymak için çalışır, yalan konuşmam. Bizimle görüşmeye gelen vatandaşlar için de aynı durum söz konusu. Gönlüm ve kapım her zaman herkese açıktır. Vatandaş beklemez, öncelik vatandaşındır. Gerisi zaten hallolur. Vatandaş geldiğinde işini görmeden gitmeyecek” dedi.

Futbolu hem oynamayı, hem de izlemeyi sevdiğini dile getiren Vali Ayyıldız, “Zonguldak’ta haftada iki defa maç oynuyorduk. Futbolu çok seviyorum. Dolayısıyla Aydınspor 1923’e de desteğimiz olur” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472