banner488

Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplanıyor

Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2014 yılı 3. Olağan Toplantısı Vali Erol Ayyıldız’ın başkanlığında yapılacak.

Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplanıyor
banner269

Toplantının amacı İlimizin işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek veya ettirmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak Aresbet mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak. Yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ADÜ Meslek Yüksek Okulları Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Görgülü, İl Ticaret Müdürü Şeref Yazıcı, Tarım İl Müdürü Salih Köksal, İl GEKA Aydın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Armağan Aydın, İl Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, İl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, İşçi Konfederasyonu (Türk-İş) Temsilcisi Mustafa Aydın, Hak- İş Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Osman Coşkun, İşveren Konfederasyonu Temsilcisi (TİSK) Necmi Erkan, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Aydın Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ayşe Hışılcıngıt’ın katılımıyla Aydın ili “İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu” 2014 yılı 3. Olağan Toplantısı, 10.07.2014 tarihinde saat 14.00’da Valilik Toplantı Salonunda yapılacaktır.


Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472