banner480

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Engelliler Haftası Etkinlikleri Başladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Engelliler Haftası Etkinlikleri Başladı
banner269

Etkinlikler bugün saat 10.00’da Atatürk Kent Meydanındaki çelenk sunumu ve engelli grupların çiçek dikimi ile başladı. Ardından Adnan Menderes Celtabet Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen ‘Farkındalık Yürüyüşü’ ile devam etti. Etkinliklere Aydın Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetimi, Aydın Sakatlar Derneği Yönetimi ve Üyeleri, Altı Nokta Körler Derneği ve Aydın Engelli Spor Kulübü Üyeleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. İlk gün etkinlikleri, bugün akşam 18.00’de Sevgi Yolu’n da Empati Atölyesi’nin sunumu ile noktalanacak.

Etkinliklerin ikinci günü 14 Mayıs Çarşamba günü ise, saat 10.00 da Sevgi Yolu üzerinde düzenlenen kermesin ardından, ortopedik, işitme, zihinsel ve görme engelli vatandaşlar evlerinde ziyaret edilecek. Akşam saat 20.00’ de kent meydanında düzenlenecek olan kına gecesi etkinliği ile ikinci gün programı son bulacak.

Etkinliklerin üçüncü günü olan 15 Mayıs Perşembe günü saat 10.30’da, Sakatlar Derneği tarafından Sevgi Yolunda kermes düzenlenecek. Etkinlikler 16 Mayıs Cuma günü saat 12.00’de Pınarbaşı Mesire Alanın da düzenlenecek olan Bahar Şenliği programı ile son bulacak.




Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 12:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472