banner480

Aydın Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Temalı Resim Yarışması Düzenliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Temalı Resim Yarışması Düzenliyor
banner269

Aydın Büyükşehir Belediyesi, geleceğimiz olan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu, ulusal değerlerimizi, milli duygularımızı güçlendirmek, çocukların yeteneklerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarını sağlamaktır amacıyla ödüllü resim yarışması düzenliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu çocukların hayal dünyalarını ve duygularını resmedecekleri çok güzel eserlerin çıkacağına inandığını belirterek, tüm Aydınlı çocukları yarışmaya katılmaya davet etti.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konusunda yapılacak olan resimlerin katılacağı yarışmaya; Aydın’da ikamet eden okul öncesi (3-6 yaş) ile ilkokul ve ortaokul öğrencileri eser gönderebilecek.

Bol ödüllü yarışma

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllere kategorilerine göre ödüller verilecek. Bu kapsamda, okul öncesi kategorisinde dereceye giren “En İyi İlk 10 Katılımcıya Takip Özellikli Akıllı Çocuk Saati, En İyi İkinci 10 Katılımcıya Beceri Ve Zekâ Oyun Seti, Sonraki 20 Katılımcıya Malzemeli Resim Çantası” ödülü verilecek.

İlkokul kategorisinde dereceye giren, “En İyi İlk 5 Katılımcıya Tablet Bilgisayar, En iyi ikinci 5 Katılımcıya Bisiklet, Sonraki 10 Katılımcıya Satranç Takımı” ödül olarak verilecek.

Ortaokul kategorisinde dereceye giren “En İyi İlk 5 Katılımcıya Tablet Bilgisayar, En İyi İkinci 5 Katılımcıya Bisiklet, Sonraki 10 Katılımcıya Kelime Üretme Oyunu” ödül olarak verilecek.

Son başvuru 20 Nisan 2022

Katılımcılar, eserlerini 20 Nisan 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar, Aydın Büyükşehir Belediyesinin belirlemiş olduğu adrese kargoyla veya elden teslim edecekler. Yarışma hakkında detaylı bilgiye 444 40 09’dan ve www.aydin.bel.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472