banner488

60 Yıllık soruna ASKİ dur dedi

ASKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan aldığı talimatla altın çağını yaşayan Aydın’ın alt yapısını yeniden şekillendiriyor.

60 Yıllık soruna ASKİ dur dedi
banner269

ASKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan aldığı talimatla altın çağını yaşayan Aydın’ın alt yapısını yeniden şekillendiriyor. Bu çerçevede ilin dört bir yanında sürdürülen büyük projelere bir yenisi daha eklendi.  ASKİ ekipleri Söke Bağarası Mahallesi’nde 35.000 metre uzunluğunda ağ oluşturacak olan dev kanalizasyon projesinin çalışmalarına başladı.

60 YILLIK ÇİLE ASKİ’YLE SON BULUYOR

ASKİ Bağarası’nda 60 yıldır kullanılan fosseptik sistemden kurtuluyor. Aydın Caddesi’nde ilk kepçenin vurulduğu dev proje 12 ayda tamamlanacak. Toplamda 35 Kilometre uzunluğunda hat döşenecek olan dev çalışma Bağarası için hayati önem arz ediyor. Çalışma tamamlandığında yarım asırlık fosseptik çilesi bir yıllık çalışmanın ardından son bulacak.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Sert zemin ve olumsuz hava koşulları da göz önünde bulundurularak kısa zamanda bitmesi hedeflenen çalışmalarla ilçenin geçmişten gelen hiçbir sorun kalmayacak. Yalnızca kanalizasyonla sınırlı kalmayıp bölgede yürütülen yağmur suyu ve içme suyu çalışmalarının da ivmeleri arttırılacak Söke’de sürdürülen diğer büyük ölçekli projelerden olan “Boynak İçme Suyu Nakil Hattı” ve “Sazlı Kanalizasyonu” projeleri de tamamlanmak üzere.




Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2015, 00:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472