banner488

Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Verilmedi

Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Verilmedi
banner496
Aydın’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 2 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.   

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı. Ekipler rutin yol kontrollerinde, Altınkum Mahallesi, Karakol caddesinde şüphelendikleri bir otomobili durdurdu.

“Üzerlerinde ve Evlerde Uyuşturucu Madde Yakalandı”

Y.T.’nin (35) kullandığı otomobilde bulunan S.E.’nin (30) yapılan sorgusunda, 'ruhsatsız ateşli silahlar ile mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma’ suçundan arandığı tespit edildi. S.E.’nin üzerinde yapılan aramada ruhsatsız bir adet 7,65 milimetre çapında tabanca ve bu tabancaya ait 14 adet fişek, 20 gram esrar ve 1 gram  uyuşturucu maddesi bulundu. Y.T'nin otomobilinde yapılan aramada 2 kilo 100 gram, evinde yapılan aramada ise 80 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu Ticaretinden Tutuklandı

Gözaltına alınan S.E. ve Y.T, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Didim Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.E. serbest bırakılırken, Y.T. ise ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472