banner480

Kiralık Otomobille Market Soydular

Kiralık Otomobille Market Soydular
banner269
Aydın’da bir benzinliğin marketine giren hırsızlar, yazar kasa ile birlikte 885 paket sigara çaldı. Çalınan yazar kasa ve sigara paketleri, olay yerinde bulanan kiralık otomobilin bagajından çıktı.  

Olay, Germencik ilçesi Mursallı Mahallesi kavşağındaki bir benzinliğin marketinde, sabah 06.30 sıralarında meydana geldi. Markete giren 3 kişi, yazar kasa içerisindeki 50 lira ile birlikte şifreli kasa içerisindeki 2 bin lira ve 885 paket sigarayı çaldı. Benzinlik çalışanları, hırsızlık olayını fark ederek durumu Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Jandarma ekiplerince başlatılan çalışmada, olay yerinde beyaz renkli bir otomobil bulundu. Aracın plakasından yapılan sorgulamada aracın İzmir’den kiralandığı belirlendi. Erotik shop.Olayda kullanıldığı tahmin edilen aracın içerisinde yapılan aramada, uyuşturucu madde içiminde kullanılan şişe ve aparat ile beş uyuşturucu hap, demir kesme makası bulunurken, bagaj kısmında ise marketten çalınan 885 paket sigara ile yazar kasa ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, güvenlik kamerasından hırsızlık olayı şüphelisinin K.T. olduğunu tespit etti. Çeşitli suçlardan sabıkası olan K.T ile olaya karıştıkları belirlenen K.B ile S.A’nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 23:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472